Neverovatno

Posna slatka šunka: Ukras slavske trpeze, sprema se očas posla! (RECEPT)

Desert koji se veoma lako sprema

Trpeza 18.12.2019. - 08:49h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je: 250 gr šećera; 250 gr mlevenih oraha; sok od pola limuna; 150 gr čokolade.

 

Priprema: Ušpinovati šećer pa dodati 250 gr mlevenih oraha, pa podeliti na pola. Jedna polovina ostaje bela i nju rastanjiti na foliju oko pola cm. Premazati sa sokom od limuna. U drugu polovinu dodati 50 gr otopljene čokolade rastanjiti i staviti na beli deo. Uviti u rolat i preliti čokoladom.

 

Ostaviti da se ohladi i seći.

 

Izvor: Kod bake u gostima

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...