Probajte

Iznenađenje bez i jedne reči: Za bezobraznu akciju u spavaćoj sobi!

Naredite muškarcu da sedi miran u stolici. Zatim lagano pred njim skinite tange i njima mu vežite ruke iza leđa
Škola sexa
15:22h Autor:
Iznenađenje bez i jedne reči: Za bezobraznu akciju u spavaćoj sobi!
Foto: Shutterstock

Ako odavno niste začinili seksualni život, vreme je da to učinite još večeras. U nastavku sledi nekoliko predloga kako da naterate vašeg partnera da vas celu noć ne ispusti iz ruku, piše Cosmopolitan.rs.

1. Zavežite mu očiZavežite mu oči kravatom i zatim ga odvedite do mesta u kući na kom još nije bilo akcije. Činjenica da su svi konci u vašim rukama, s obzirom da on ništa ne vidi, kao i da ne zna gde se tačno nalazite dodatno će podgrejati atmosferu.

OVDE pročitajte top deset stvari koje muškarci obožavaju u krevetu.

2. Igra ulogaIgra uloga sa bezobraznim scenariom gde ga vi zovete Gospodin / Profesor / Šef, a u slučaju da zaboravite i oslovite ga pravim imenom, sleduje vam kazna po guzi.

3. Ples u kriluNaredite muškarcu da sedi miran u stolici. Zatim lagano pred njim skinite tange i njima mu vežite ruke iza leđa. Zatim mu zaigrajte u krilu, zadirkujući ga tako što ga ne dodirujete a koristite apsolutni seksipil koji posedujete. Toliko će se naložiti da će vrlo verovatno pokidati tange kako bi mogao da vas zgrabi.

4. Crne čizmeNosite crne čizme iznad kolena i ništa drugo na sebi. Gurnite ga uz zid, nežno mu povucite kosu, zatim šapnite – Radićeš sve što ja kažem večeras.

OVDE pročitajte šta muškarci očekuju od prvog seksa sa vama.

5. Igra borbeBacite se na krevet, a zatim mu ne dozvoljavajte da uđe u vas tako što ćete skupljati noge, pa dok neko ne pobedi.

6. Rupica na pantalonamaIzaberite neke seksi pantalone i isecite rupu među nogama. Kada stvari počnu da se zagrevaju, njegova ruka će prirodno da sklizne dole i imaće šta da ga sačeka. Zatim mu naredite da vam pokida donji veš i jako uđe u vas.

7. IznenađenjeIznenadite ga dok gleda televiziju tako što ćete se baciti na kolena i oralno ga zadovoljiti bez i jedne reči.

8. ŠtipaljkeKoristite štipaljke za bradavice i pustite mašti na volju...

OVDE saznajte više o istočnjačkim savetima za dobar seks.

9. MasturbacijaMastrubirajte pred njim dok vam on daje uputstva.

10. Oralne igreBacite se na oralno zadovoljavanje, ali mu naredite da ne svrši sve dok mu vi ne dozvolite! Ako bude blizu vrhunca, stanite, pa opet počnite. Ovo je još jače ako on istovremeno obrađuje vas i zajedno doživite vrhunac!

OVDE pročitajte sve o vanila seksu - sigurno ste ga probali, a da to niste ni znali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs