Šta odbija muškarce

Umete li da mu pošaljete pravi signal?

Najnovije istraživanje pokazuje da lepotu, visoke štikle, besprekornu frizuru ili izazovnu garderobu, kao oružje u osvajanju muškaraca, u trenutku anulira nezainteresovani pogled u stranu
Ljubav i zavođenje
03:24h Autor:
Umete li da mu pošaljete pravi signal?
Foto: Shutterstock

Odevna kombinacija, visoke štikle i savršena frizura, pa čak i izuzetna lepota više nisu vaše najbolje oružje kada je zavođenje u pitanju. Verovali ili ne, vaše lice daje signal suprotnom polu. Međutim, većina devojaka ne zna baš najbolje da pokaže zeleno svetlo.

Rezultati ankete sajta Ving grl metod pokazali su da muškarce odbija naš nezainteresovani pogled. Anketa je obuhvatila mali eksperiment i putem društvenih mreža muškarci su odgovarali na pitanje zašto se sve manje upuštaju u razgovor sa devojkama.

Čak 55 odsto njih kaže da ih ženski nezainteresovani pogled u stranu odbija od bilo kakvog pokušaja.

"Muškarci se plaše odbijanja. Ako žena gleda u muškarca namrgođeno, zašto bi se on uopšte i trudio da joj priđe?", kaže Marni Kinris, autorka brojnih izdanja o ovom pitanju.

Što je najgore, žene nisu svesne kakvu poruku šalju svojim licem. Sledeći put, umesto arogantnog pogleda, osmehnite mu se i pružite priliku da vas upozna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs