Poslušajte ove savete

Rasplamsajte strast u vezi: Probajte drugačiji seks ili otputujte

Ne kupujte nešto što vam ne treba, već ono što stvarno želite, jer će vam to podići samopouzdanje, a samim tim i libido
Škola sexa
13:36h Autor:
Rasplamsajte strast u vezi: Probajte drugačiji seks ili otputujte
Foto: Shutterstock

U svakoj vezi dođe vreme kada je potrebno malo podsticaja da se razmrdaju stvari.

Ako ste zadovoljni svojom vezom i smerom u kojem ide, ali smatrate da vam nedostaje strasti i poleta, vreme je da bacite oko na ove savete, jer će vam pomoći da iskre lete na sve strane, da zbog ljubavi zaboravljate da jedete, da ceo dan razmišljate samo o tome kada ćete opet da ga vidite... Baš onako kako vam je bilo na početku!

Priuštite sebi nešto

Bilo šta! Šta god vas veseli, bilo da je to seksi rublje, manikir, masaža ili nova haljina. Ne kupujte nešto što vam ne treba, nego ono što baš želite. Zašto? Zato što će vam to podići samopouzdanje, a to znači i porast libida.

Budite manje usredsređeni na seks

Ne, nismo poludeli. Ako stalno razmišljate o tome kako se premalo seksate, na seks gledate kao na problem. A to nikako nije zdravo. Umesto samog seksa, fokusirajte se na sve male aktivnosti i vreme tokom kojeg možete da razmenjujete nežnosti. Ljubite se, mazite se i jednostavno što je više moguće uživajte jedno u drugome. A to će da dovede i do seksa. Puno seksa.

Otputujte

Ne morate da štedite za Maldive ili Bora Boru, biće dovoljno da otputujete bilo gde, makar i u prvi grad do vašeg, i to samo na jednu noć. Beg od rutine uvek je odličan način za rasplamsavanje strasti. Iz nepoznatog razloga, čim se pomerimo od svakodnevice, opušteniji smo i otvoreniji za uživanje u svemu, pa tako i seksu i ljubavi.

Isprobajte neki drugačiji seks

Možete da isprobate novu pozu, seks igračke, seksi kostime ili igranje uloga. Važno je samo da probate nešto novo što do sada niste imali naviku da radite, zato što će seks da vam postane jako zanimljiv na taj način. I vama i njemu. Upustite se u novu avanturu i otkrijte sve čari koje ona skriva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs