Razmislite

Prava osoba ne dolazi do vas? Zbog ovih 7 grešaka blokirate sebi put do ljubavi!

Dobro se zamislite, možda je problem baš u vama!

Ljubav i zavođenje 05.04.2018. - 14:21h Autor: Index Rouge
Foto: Shutterstock

Ne treba uvek misliti da je sve u tome što nemate sreće u ljubavi, možda ste baš vi jedini problem. Razmislite o svom ponašanju jer postoje stvari koje blokiraju put do ljubavi.

 

Ako se prepoznate u ovih 7 koraka, vaša sreća u ljubavi nema veze sa zvezdama ili nesrećnom sudbinom već isključivo sa vama samima.

 

Mislite da zaslužujete manje


Prvi korak u lošoj vezi je upravo ovakav stav - ako mislite da NE zaslužujete najbolje od ljubavi, nećete to ni tražiti.

 

Prihvatate manje


Jednom kad se uverite da vamne treba najbolje, nego samo dovoljno dobro, počinjete da snižavate standarde. Ubrzo ćete odustati i od onoga što je dovoljno dobro i završiti na opciji "bila šta".

 

Ograničavate se


Na svetu živi preko 7 milijardi ljudi, a vi ste zapele za frajera s posla koji ima devojku ili vas jednostavno ne primećuje? Proširite vidike i umesto da se zalepite za jednog tipa za kojeg je jasno da vas ne vidi, počnite da primećujete druge.

 

Isprobala sam feng šui savete za ljubav: Dobila sam ono što sam najviše želela, a onda je krenuo pakao od života!

foto: Shutterstock

Lojalne ste onima koji vas gaze


Klasični primer osobe koja zapravo beži od ljubavi. Umesto da insistirate na tretmanu koji zaslužujete, zadovoljava te se mrvicama koje vam bacaju ljudi koji vas nikada neće ceniti.

 

Živite u zatvorenom krugu


Padate isključivo na nedostupne, nedostižne i nezainteresovane zločeste frajere i očekujere da ćete ih baš vi promeniti. Kad vas povrede, lek tražite u nekom drugom s istim karakteristikama. Ne možete očekivati da će stvari biti drugačije ako stalno ponavljate iste korake.

 

Igrate igrice


Svoje ili njegove, potpuno je svejedno. Ako aktivno učestvujete u igranju igrica i mislite da je to prvi korak ka ljubavi, a uvek ćete se razočarati. Igrice igraju oni koji ne žele ništa ozbiljno i to je sasvim u redu. Ali, ako ipak želite nešto dugotrajno, igranje igrica je pogrešan pristup.

 

Tražite ljubav: Prestanite da slušate ove savete i brzo ćete je pronaći!

foto: Shutterstock

Ostajete i kad ne treba


Nije lako napustiti vezu koja nije dobra, ali svakako je nužno. Ako ostajete u odnosu za koji znate da ne funkcioniše, uništavate šanse za neki koji će biti dobar.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...