Zastarela prava više ne važe

Tražite ljubav: Prestanite da slušate ove savete i brzo ćete je pronaći!

Moderne žene ne moraju da glume da nemaju vremena jer ga zaista nemaju, pa je sasvim normalno dečku reći kad si slobodna, a kad nisi, i biti otvorena knjiga

Ljubav i zavođenje 04.04.2018. - 15:57h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Kad je ljubav u pitanju, brojni gurui imaju setove pravila koja ti samo odmažu, a često pokušavaju da ih prodaju kao nešto što bi trebalo da sledi svaka moderna žena. Moderne žene treba da prestanu da ih slušaju i to što pre:

 

1. Nemoj da budeš previše dostupna

Drugim rečima, pravi se da nemaš vremena za njega. Moderne žene ne moraju da glume da nemaju vremena jer ga zaista nemaju, pa je sasvim normalno dečku reći kad si slobodna, a kad nisi, i biti otvorena knjiga.

 

2. Laži da nemaš vremena kad on želi da se vidite

Misliš li da je dobro započeti vezu lažima? Mi mislimo da nije.

 

Jednostavni tikovi neodoljivih zavodnica: Raspametite svakog muškarca! Pamtiće vas do kraja života!

foto: Shutterstock

3. Čekaj da te nazove, nemoj da zoveš prva

Još jedno zastarelo pravilo koje treba napustiti. Ako želiš da se čuješ s njim, javi se prva. Ako on želi da se čuje s tobom, biće mu drago.

 

4. Pravi se da ti nije stalo

Hladan pristup možda funkcioniše u filmovima ili kod nezrelih muškaraca, ali oni normalni vole da znaju da je žena zainteresovana.

 

5. Budi misteriozna

Ako ne radiš za neku obaveštajnu agenciju, ovo nema previše smisla. Ako se muškarcu zaista sviđaš, želeće da zna što više stvari o tebi, a ako se on tebi sviđa, nema potrebe da kriješ stvari.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...