IZAĐITE IZ KOLOTEČINE

Oslobodite svoju vezu negativne energije: Da se ponovo volite kao na samom početku!

Ukoliko se stalno žalite, u vašem domu će se proširiti napetost i negativnu energiju.

Ljubav i zavođenje
15:44h Autor:
Foto: Shutterstock

Da li je vaša veza tokom zime upala u kolotečinu? Došlo je veme da se probudite iz zimskog sna i uvedete neke pozitivne promene.

 

Proleće je vreme za sređivanje života i uvođenje nekih životnih promena i inovacija, a naročito kada je vaša veza u pitanju.

 

Evo nekih predloga, kako da svoju vezu ponovo dovedete u red, ako ste zapali u kolotečinu:

 

Pređite preko nekih stvari

 

Možda je nakon dugih, bezuspešnih pregovora o nekim sitničavim, iritantnim navikama vašeg momka, krajnje vreme da se sa njima pomirite i pređete preko toga. Ukoliko to jednostavno prevaziđete, oboje ćete se osećati opuštenije, a možda ga taj vaš kompromis i navede da promeni te navike.

 

Isprobala sam feng šui savete za ljubav: Dobila sam ono što sam najviše želela, a onda je krenuo pakao od života!

foto: Shutterstock

Otklonite smetnje

 

Ponekad ste umorni i jednostavno volite da sedite ispred TV-a ili da prelistavate svoj instagram, ali to nije nešto što je dobro za vašu vazu. Trebalo bi da u dogovoru s partnerom svedete vreme koje provodite uz tehnologiju na minimum, a ostatak dana je vreme za vas. Ispunite ga zajedničkim aktivnostima i uživajte jedno u drugome.

 

Ne širite negativnost

 

Pod stresom ste na poslu, u PMS-u ste, nervozne ste i tu energiju širite na druge, ali nema potrebe da svoje partnere obasipate negativnom energijom. Iako je jednostavnije podeliti sa nekim šta vas muči, nekad je bolje da to zadržite za sebe i opustite se. Ukoliko se stalno žalite, u vašem domu će se proširiti napetost i negativnu energiju, a kada ste posle napornog dana sa partnerom, on želi da uživa u vašem osmehu i zato mu to priredite!

 

Kada sredite energiju u vašoj vezi, možete sa svojim partnerom uživati u miru, urediti svoj životni prostor i pustite proleće u vaše živote!

 

Stiže vam ljubav ove godine: Obratite pažnju! Ove znakove očekuje susret sa srodnom dušom!

foto: Shuterstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...