IZNENAĐUJUĆE

Sve je zapisano u datumu rođenja: Izračunajte lični broj i otkrićete svoj ljubavni život

Vaš datum rođenja otkriće mnogo o vama, izračunajte i saznajte.

Zanimljivosti
Sve je zapisano u datumu rođenja: Izračunajte lični broj i otkrićete svoj ljubavni život
Foto: Shutterstock

Datum rođenja otkriva mnogo o vama. Ako saberete sve brojeve i to tako da dobijeni zbir svedete na broj od 1 do 9, dobićete svoj broj koji otkriva vaš ljubavni život.

Primer : Ako ste rođeni 23.3.1989. sabiranjem svih brojeva dobićete 35, pa opet sabiranjem 3 i 5 dobićete 8.

BROJ 1

Jedinica ponekad ima problema s idejom braka ili veze uopšte. Najviše zato jer je priroda broja jedan – jedinstven, neponovljiv, individualac, prvi, početni, pa i glavni.

Ljudi jedinice u svom odnosu s drugima osećaju potrebu ili za tim da svoju individualnost sačuvaju i ne podređuju drugima, što znači da traže ili iste takve partnere ili osobe koje su dovoljno otvorene i spremne da to shvate, ili ipak imaju potrebu za fazama samoće u kojim vrše svoje unutrašnje inventure.

Ključ: Ravnopravnost

BROJ 2

Dvojka je po svojoj prirodi uvek spremna za deljenje, no ponekad im u tome nedostaje kriterijuma. Da ovo ne bi ispala slabost, potrebno je ponekad razmišljati o sebi i svojim potrebama.

Izvrsni su u svim razgovorima na ljubavne teme jer jednostavno znaju i osećaju šta je sve potrebno da bi veza opstala i funkcionirala onako kako treba.

Bitno je da u svom ljubavnom životu predano slede svoj unutrašnji glas koji će im nepogrešivo reći šta činiti da bi bili zajedno s nekim.

Ključ: Svest o sebi

Stiže vam ljubav ove godine: Obratite pažnju! Ove znakove očekuje susret sa srodnom dušom!

foto: Shutterstock

BROJ 3

Trojke osećaju jaku potrebu za komunikacijom i vrlo su društvene. Zbog toga ponekad mogu pretrpeti nesporazume. Kod njih je važna jasnoća i čisti računi, kako prema sebi, tako i prema partneru.

Potrebno je sesti za sto i otvoreno razgovarati, te jasno definisati svoje potrebe, želje i očekivanja. Ne postoji dvojnost veze ili paralelni svet koji ih ponekad zavede kroz idejnost, putovanja ili pričanja. Ljubav je jedna i svuda, ali život u paru je plus i minus, udvoje.

Ključ: Jasnoća

BROJ 4

Četvorke vole sigurnost, pa povremeno mogu upasti u zamku zajedništva. Svoje ljubane kriterijume neka postave dovoljno visoko i neka od njih ne odstupaju zbog straha ili sličnog.

Njihovi lični odnosi su uvek povezani sa nekom vrstom zatvaranja koje ih može, ali i ne mora doneti sreću. Kad sami ograniče svoj krug delovanja, mogu zatvoriti i drugu stranu, a dotok sveže energije je potreban svakom od nas.

Ključ: Otvorenost

BROJ 5

Petice znaju zakomplikovati ljubavni život bez potrebe. Uviđajući niz ljubavnih prilika oko sebe ponekad nisu sigurne šta treba učiniti. Stoga je važno u startu znati šta traže i kakva su njihova očekivanja ne temu ljubavi.

Neka se pre svega potrude da upoznaju same sebe kako bi ispravno mogle postupiti u ispunjenju svojih želja. U mreži života petice znaju biti vrlo kreativne, no samo ako su dobro usmerene i ako znaju šta rade. Bitno je otkriti pravog sebe.

Ključ: Jednostavnost

Mesečni horoskop za mart: Bikove čeka drastična finansijska promena, Blizance ljubav u krugu prijatelja!

foto: Profimedia

BROJ 6

Šestice su za ekipu, ali još više za red. Vole organizovati život i ne prezaju učiniti sve da to i ostvare. Ponekad drugoj strani zbog toga znaju biti dosadne, no na duge staze i više su nego dobrodošle.

Malo zrnce ludosti koje je potrebno da bi život dobio onaj tako priželjkivani začin nešto je na čemu šestice trebaju poraditi. Odlične su za zajednički život, ali i za rad, no potreba da se sve svede na uobičajeni i predvidljivi tok ih može umoriti. Treba ponekad i ludovati.

Ključ: Prepuštanje

BROJ 7

Sedmice će se boriti i izboriti za ono što žele. Pri tom zaboravljaju da se do cilja može stići i na nešto mirniji način. Uvažavajući potrebe druge strane, one će uraditi mnogo da ih ispune. No ne treba se uvek toliko truditi da bi se ostvario sklad.

Mala doza opuštenosti u odnosima dobro će doći, ali još više i opuštenost u svojoj unutrašnoj duši. Sedmice doduše imaju poverenja u partnera, ali im pristup "pod svaku cenu" može naštetiti.

Ključ: Labavljenje

BROJ 8

Osmice su korak do beskonačnosti. Ono u što one krenu nema kraja, ali nema ni izlaza. U svojoj večnoj petlji u stanju su vrteti bez kraja i konca do u beskraj.

Svesne su svog potencijala, no bitno je kako ga ispravno iskoristiti da u zajedničkom životu daje rezultat koji je rezultirao na obostrano zadovoljstvo.

Važno je da znate da spustite loptu na vreme i sagledati stvari u miru i tišini, a ne lutati poput loptice u nekom stroju za sreću.

Ključ: Mir

Pronađite pravu ljubav: Držite se ovih saveta i srešćete srodnu dušu već sutra!

foto: Shutterstock

BROJ 9

Broj koji mnogi smatraju savršenim donosi celovite ljude. Ovo su mudraci bez premca i kad se radi o ličnim odnosima oni vide ono što većina drugih ne vidi.

Uvek su korak ispred zbog svog znanja, a mana im je što mogu drugima delovati kao da su na večnoj distanci, nedokučivi, nedohvatljiivi, u nekom svom uzvišenom svetu. Koliko god oni mudri bili i spoznavali daleko više nego ostali, pa i partner, trebaju da se prilagode ovom svetu i spuste "među ljude". Zato i jesmo ovde.

Ključ: Prilagodljivost

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs