ASTROLOZI OTKRIVAJU

Stiže vam ljubav ove godine: Obratite pažnju! Ove znakove očekuje susret sa srodnom dušom!

Bikove očekiju ekstremni usponi i padovi, Jarčevima stižu bolji dani.

Ljubav i zavođenje
11:43h
Stiže vam ljubav ove godine: Obratite pažnju! Ove znakove očekuje susret sa srodnom dušom!
Foto: Shutterstock

Ulazimo u znak Ovna a evo šta to znači za vaš ljubavni život. Neki će konačno pronaći ljubav svog života!

Ovan

Ovnovi će otkriti nešto izuzetno novo o ljubavi. Možda je to nešto novo vezano za njihove partnere ili nešto izuzetno emocionalno o samoj ljubavi, što ranije nisu doživeli.

Biće ovo godina otkrića za vas, a ako ste dovoljno pažljivi, primetićete da će vam se pojaviti ceo nov svet ljubavi. Obratite pažnju, vaš partner bi mogao da bude taj koji će otkriti te stvari.

Bik

Bikovi će ove godine imati pravu divlju vožnju na velikom ringišpiilu. Dok njihovi odnosi s istom osobom mogu da opstanu, njihove emocije će doživeti svet promena. U vezi će dolaziti do ekstremnih uspona i ekstremnih padova.

Godina može da bude teška, ali vaši će odnosi postati jaki kao nikada pre. Budite strpljivi i ne pokušavajte da reagujete, vaš partner bi mogao da bude vaša najveća snaga ove godine. Držite ga vrlo blizu.

Kineski horoskop otkriva: Ovo je ubedljivo vaša najbolja osobina!

foto: Shutterstock

Blizanci

Blizanci će u svom ljubavnom odnosu doći do epskih visina. Tu će biti i nekih novosti i vaš partner će se dodatno truditi da osveži odnos. Obratite pažnju na njegov trud. A za one koji nisu u vezi, bće promjena u onome što želite od svog partnera.

Godina će doneti zrelost vašim mislima i potreba za smirivanjem biće dominantan osećaj u srcu i umu.

Rak

Rakovi bi ove godine mogli lako da pronađu novu ljubav.

Možda je ovo godina koju su svi Rakovi samci čekali jer postoje ozbiljne naznake romantike u vašim kartama.

Misli na stare i gorke ljubavi mogu postupno da izblede i imaćete više mentalnog prostora da se usresredite na vaša nova ljubavna interesovanja.

Venčani parovi možda treba da rade malo više na odnosu da bi veza bila snažna.

Idite na odmor ili putovanje, samo za vas dvoje, to bi moglo da vrati iskre u vaš odnos.

Lav

Lavovima će ova godina biti teška. Biće sukoba i imaćete ozbiljne sumnje u vezi vašeg odnosa. Treba da ove godine napravite lakmus test za svoje odnose.

Najvažnije bi bilo da razgovarate i gradite odnose na tome. Odnosi koji prežive ovu godinu, trajaće ceo život.

Takođe, potreban je timski rad. Moraćete da radite kao tim kako bi sačuvali vaše odnose i neće postojati ništa jače od vaše veze ako savladate prepreke na koje nailazite ove godine.

Tibetanski horoskop: Najpreciznije otkriva kosmičku sudbinu!

foto: Shutterstock

Devica

Device će biti pomalo zbunjene. Samci će imati dosta mogućnosti za vezu, a oni u vezi želeće da isprobaju nešto novo. Biće novina u načinu na koji se vi vidite i u načinu na koji vaš odnos funkcioniše.

Podrška će imati najveću važnost i moraćete da se otvorite svojim partnerima. Ali kada to učinite, pronaći ćete sjaj i vaša ljubav će samo jačati kako godina bude prolazila.

Vaga

Za Vage ovo će biti godina u kojoj bi mogli da počnu da sagledavaju prijateljstvo u drugom svetlu. Mogli bi početi da shvataju da je najkompatibilnija osoba ona koja je uvek bila pored njih, u obliku prijatelja.

Naravno, stvari mogu biti malo neprijatne, ali kraj bi mogao da bude pozitivan. Bračni parovi će možda želeti da ponovo razmotre svoje prioritete. Posvetite više pažnje svojim partnerima, mogli bi da se udaljite.

Škorpija

Škorpijama bi ove godine ljubav mogla da bude odbojna. Mogle bi da se dogode stvari koje će vas odvratiti od ljubavi i možda čak počnete da mrzite koncept ljubavi.

Potrebno vam je krajnje strpljenje, poverenje i pomoć vaših bliskih osoba da bi vaša vera u ljubav ostala netaknuta..Ako odustanete od ljubavi stvari mogu da postanu samo gore. Verujte u sebe, izdržite, ljubav će ponovo doći.

Horoskop otkriva tajne osobine: Pronađite svoju glavnu karakteristiku!

foto: Shutterstock

Strelac

Strelčevi bi ove godine trebalo da rade na svom intimnom životu. Iako će njihovi odnosi biti stabilni, nivo intimnosti mogla bi da se smanji. Podstičite intimne razgovore, idite na izlet, bavite se zajedničkim aktivnostima i sl.

Samcima, s druge strane, intimnost neće biti problem. Budite svesni novih osoba koje dolaze u vaš život, od kojih bi jedna mogla da bude ona prava. Nemojte, međutim, forsirati prisnost. Pustite da stvari teku spontano i sve će biti savršeno.

Jarac

Jarčevi ove godine ne mogu da se opuste. Njihov trud u ljubavnom životu počeće da pokazuje ​​rezultate, a svi dosadašnji napori biće plodonosni. Samcima se takođe smeši sreća. Malo pozitivnosti s vaše strane i malo poverenja u zvijezde doneće lepe poklone.

Nikad ne znate, osoba za koju ste zainteresovani može da shvati vašu vrednost i da vam se približi ili možete da nađete nekoga ko je još bolji, ko će odgovarati vašoj ludosti. Nada je važna, nemojte je izgubiti.

Mesečni horoskop za mart: Bikove čeka drastična finansijska promena, Blizance ljubav u krugu prijatelja!

foto: Profimedia

Vodolija

Vodolije koje su u vezi shvatiće da njihovi odnosi postaju jači. Biće teških vremena (karijera, novac itd.), ali vaša ljubav će uvek biti tu da vam pruži podršku.

Pomoć će doći kada vam bude potrebna, a dok oboje budete prolazili kroz teška vremena, vaš stepen intimnosti će se povećavati.

Samci bi, međutim, trebalo da se suoče s teškim razdobljem negde na polovini godine. Poslednji deo godine im je skloniji i tada se takođe povećava šansa za pronalazak nove ljubavi.

Ribe

Bogovi favorizuju Ribe kao nijedan od gore navedenih znakova. Ako postoji nešto poput slapa ljubavi, oni će biti okupani njim. Parovi će naći ekstremnu sreću u međusobnom društvu, dok će samci imati mnogo opcija.

Uživajte u ovoj godini sa svojom ljubavi, ali nemojte povrediti svog partnera jer bi vam se to moglo vratiti u budućnosti. Uzimajte i dajte podjednako i sve će biti u redu.

Horoskop otkriva: Evo koliko dece vam je suđeno da imate!

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs