Ostvarite cilj

Pronađite pravu ljubav: Držite se ovih saveta i srešćete srodnu dušu već sutra!

Počnite da se družite sa ljudima, da izlazite, pronađite hobije i aktivnosti koje vas ispunjavaju - jednom kada stvarno počnete da osećate da imate ispunjen život

Ljubav i zavođenje
14:59h Autor:
Foto: Profimedia

Ako još uvek niste pronašli svoju srodnu dušu, a težite ka tome, pročitajte ovih nekoliko pravila koja će vam pomoći da se približite svom cilju i pronađete ljubav o kakvoj ste maštali.

 

Promenite način na koji razmišljate


Najlakše je reći da nema dobrih frajera, da ljubav jednostavno nije za vas, i da ste sigurni da nikada nećete pronaći nekoga sa sebe, piše Cosmopolitan. Ako promenite stav i način na koji razmišljate, stvari će se složiti same od sebe.

 

Nabavite život

 

Zvuči kao rečenica koju ljutita tinejdžerka izgovara u nekom filmu, ali istina je - ako se vaš život sastoji od traženja ljubavi, velike su šanse da je baš zato ne možete pronaći. Počnite da se družite sa ljudima, da izlazite, pronađite hobije i aktivnosti koje vas ispunjavaju - jednom kada stvarno počnete da osećate da imate ispunjen život, ljubav će lakše pronaći put do vas.

 

Šta muškarci stvarno žele: Ove tipove devojaka momci obožavaju!

foto: Shutterstock

Uperite prstom u… sebe!

 

Umesto da tražite greške u drugima, pokušajte da razmislite koje su vaše mane. Zapitajte se da li ste vi osoba sa kakvom biste volele da budete u vezi. Ako jeste, samo nastavite da tražite, a ako niste, krajnje je vreme za neke promene.


Saznajte šta želite

 

Ako ne znate ni šta tačno tražite, mnogo teže ćete pronaći ljubav. Obavite razgovor sa sobom i razmislite koje su vaše želje, i još važnije - koje su stvari koje nikako ne želite.

 

Rešite se prtljaga

 

Bivši momci su najčešće veliki tereti koji onemogućavaju da krenete dalje. Ako imate nekog bivšeg kojeg ne možete da se rešiti, potrudite se da nekako to ipak učinite. Bez njega, funkcionisaćete mnogo lakše.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...