Iskrene ispovesti

Oženiće samo ovakvu ženu: Muškarci priznali kako zamišljaju idealnu suprugu!

Njene ludorije moraju da se poklope s mojim ili njeni odnosi s porodicom i prijateljima su mi pokazatelj budućnosti... su samo deo razloga na osnovu kojih ovih 15 muškaraca bira buduće partnerke

Ljubav i zavođenje 31.01.2018. - 21:40h Autor: 24sata.hr
Foto: Shutterstock

Izlaženje, upoznavanje i prilaženje je jedan od načina za odabir ljudi koji bi voleli da nađu svog partnera za život. Iako kriterijumi nisu univerzalni i svako želi ono što odgovara njegovoj ličnosti, često se pogrešno smatra da su muškarci ti koji se teže odlučuju za brak. Prava istina je da i oni imaju definisane tražene osobine svoje buduće žene, a njih 15 je otkrilo Cosmopolitan-u koje su to:

 

1. Moja žena, dok je još bila moja devojka, rekla je nešto što nikad neću zaboraviti. Rekla je: "Pokušati ne voleti te je isto kao pokušati ne biti gladan". To je bila najlepša stvar koju mi je ikad iko rekao, tako iskreno i otvoreno pokazujući da me voli i da joj trebam, a ne glumeći nedodirljivu. Takođe, ima veštinu skidanja mojih čarapa sa svojim nožnim prstima, a takav dečiji zaigrani pristup svakodnevici je nešto što ulepša život na duge staze.

 

2. Poverenje, sposobnost komunikacije, seksualna kompatibilnost, spremnost na opraštanje i bar nekoliko zajedničkih interesovanja su ono što čine dobar brak. To vam tvrdim iz iskustva - u srećnom sam braku 20 godina.

 

3. Poštenje i iskrenost, to je ono najvažnije, a ujedno i ono što je najteže pronaći. Lepo je imati kraj sebe nekoga ko ima stav, zna da ga izrazi i drži ga se - barem znaš na čemu si.

 

4. Uz puno drugih stvari, kuvanje. Koliko god to zvučalo primitivno, nema ništa lepše ni više seksi nego kad vam vaša izabranica napravi za jelo ono što volite. Ljubav zaista ide preko stomaka.

 

Planeri venčanja otkrivaju: Ovo su tri znaka da brak neće potrajati!

foto: Shutterstock

5. Znao sam da sam upoznao svoju ženu kad sam shvatio da ne možemo da dođemo do kraja razgovora - uvek dok smo pričali, bilo nam je teško da prestanemo. Naravno, njena lepota, naša seksualna hemija i humor nisu na odmet.

 

6. Za mene, najvažnija stvar je da imamo sličan smisao za humor. To znači da slično shvatamo stvari, a smeh je nužan da bi se prebrodile teškoće.

 

7. Sposobnost da ne radimo ništa i da nam je prijatno zajedno. Da možemo satima da sedimo na kauču, ruka u ruci i lepo nam je. Ako idemo negde, super, ako ne, opet super, važno je da smo zajedno.

 

8. Materijal za ženu je = najbolji prijatelj + seksualna privlačnost.

 

9. Važno mi je da ima svoja interesovanja i da su joj važni, to je pokazatelj zrelog pojedinca.

 

10. Da fino miriše i da njene ludorije na zgodan način funkcionišu s mojim ludostima.

 

Muž ne sme da trpi zbog dece: 10 ključnih pravila da brak potraje večno!

foto: Shutterstock

11. Važno je da živimo život istim tempom. To da želimo iste stvari u isto vreme je neverovatno potcenjeno, a presuđuje brojnim ljubavnim odnosima.

 

12. Kod razmatranja da li je neka žena ona prava za mene, razmotriću kakve je odnose izgradila u životu i ko su ljudi s kojima je odabrala da se okruži. Ako s njom želim stabilnu i dugoročnu ljubav, želim da vidim da je sposobna za to kroz odnose s prijateljima, porodicom...

 

13. Odličan smisao za humor, crta nezavisnosti s vlastitim interesovanjima, sposobnost komunikacije i to da voli seks, naravno sa mnom. Pritom mislim da nije samo pasivna, već i ona meni pristupa. Jednostavno rečeno, to je ona koju želite kraj sebe i nakon seksa, a ne samo pre. Ako nakon toga možemo da budemo najbolji prijatelji, to je to.

 

14. Žena koju ću da oženim treba da bude iskrena i otvorena, spremna za istraživanje raznih mogućnosti koje nam život nudi. Važno je i da se slaže s mojim prijateljima, jer su oni odraz mene, a isto važi i za mene s njenim.

 

15. Tražim nekoga ko će da mi počeša leđa na mestu na kojem ja ne mogu i nekoga ko će želeti da uradi nešto lepo za mene bez da mu to tražim.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...