Budite im neodoljive

Muškarci priznali: Ovih 5 osobina najviše vole kod žena!

Postoje određene ženske osobine koje su muškarcima privlačnije od drugih i koje oni preferiraju u partnerskom odnosu
Ljubav i zavođenje
10:14h Autor:
Muškarci priznali: Ovih 5 osobina najviše vole kod žena!
Foto: Shutterstok

Kada su u pitanju muško-ženski odnosi, teško je generalizovati i reći šta se tačno sviđa suprotnom polu, ali postoje određene osobine koje su privlačnije od drugih, a koje muškarci preferiraju u partnerskom odnosu.

1. Žena koja ima svoj život, mimo partnera

Muškarci vole žene koje imaju svoje hobije i interesovanja. Uživanje u aktivnostima koje ne uključuju jaču polovinu, muškarcima su vrlo privlačni. Iskoristite to i provodite vreme s prijateljicama, na sportskim aktivnostima ili hobijima koji vas vesele.

2. Privlačna i bez oskudne odeće

Muškarci se slažu u jednom: na početku veze žena nikako ne bi trebalo da pokazuje prenaglašen seksepil i da se izazovno oblači. Muškarci vole kada im žene ostave prostora za maštu, pa zato budite kreativni pri odabiru odeće, ali nikako ne vulgarni.

Ni grudi, ni guza: 7 stvari koje su muškarcima najseksepilnije kod žena!

3. Računaju se sitnice

Sitnicama pokažite da vam je stalo; pre važne utakmice ispecite mu omiljeni kolač ili ga iznenadite hladnim pivom. Muškaraci vole da vide kako partnerke brinu o njima i vole da im se to pokazuje sitnim gestovima.

4. Budite mu podrška

Podrška u svakom smislu te reči, ali posebno u društvu. Muškarac će vam biti zahvalan ako se smejete njegovim šalama u društvu i javno ga pohvalite pred šefom ili prijateljima, jer na taj način pomažete njegovom ugledu, koji je svakom muškarcu jako bitan.

5. Zauzmite se za sebe

Muškarci obožavaju žene koje se zauzimaju i bore za sebe. Bilo da se suprostavlja šefu ili kontroli u tramvaju, žena mora da zna da se zauzme za sebe i ima svoj stav. Iako im se i to katkad može obiti o glavu, muškarci cene takav karakter.

5 navika izuzetno erotičnih dama: Da li znate kako da imate srećnu i uspešnu vezu?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs