JOVANI SU MANDARINSKE PATKE DONELE REŠENJE

Isprobala sam feng šui savete za ljubav: Dobila sam ono što sam najviše želela, a onda je krenuo pakao od života!

Ne kažu džabe "Pazi šta želiš, može ti se i ostvariti"

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Kažu da Feng šui svima može da promeni život ako igramo po njegovim pravilima. Bilo da želite da privučete novac, sreću, ljubav, feng šui ima rešenje za sve probleme!

 

Ukoliko želite da privučete ljubav u vaš život, pored kreveta u spavaćoj sobi trebate da stavite dve mandarinske patke čiji će se kljunovi dodirivati. Jedna predstavlja muškarca druga ženu, a ova metoda sigurno pali. Da je tako uverila se i jedna Jovana.

 

"Već godinama sam u potrazi za mandarinskim patkama. Nisam ih tražila kao manijak već sam pustila da mi same dođu onda kada treba. Usput bih s vremena na vreme pitala za njih u nekom dućanu sa poklonima i feng šui radnji, ali ih nisam nigde pronašla. Uvek bih dobijala isti odgovor: "Kako nam stignu u radnju tako se prodaju. Velika je potražnja za njima".

 

U šali sam kad me neko pita kako ide ljubav odgovarala da će je biti kad pronađem moje mandarinske patke. A onda sam ih pre četiri meseca pronašla.

 

Slučajno sam bezeći od kiše ušla u jednu radnju sa sitnicama za kuću i pitala da li ih imaju. Na moje iznenađenje imali su ih. Moje mandarinske patkice su tog kišnog dana doplivale do mene.

 

Privlači novac i sreću: Za ovu biljku vezuju se ova drevna verovanja!

foto: Shutterstock

Cena je sve samo ne simbolična, ali kad sam ih konačno našla nisam htela da razmišljam. Kupila sam jednu veću da predstavlja muškarca i drugu manju da predastavlja ženu. Mene. Stavila sam ih pored kreveta kako mi je savetovano i rešila da čekam. Prošao je mesec. Pa onda još jedan. One su samo stajale na svom mestu i gledale me kako spavam.

 

Taman sam pomislila da nema vajde od njih kada mi se život polako promenio. Dečko u koga sam duže vreme zaljubljena istupio je sa svojim osećanjima i započeli smo vezu. To bi sve bilo super, da energija feng šuia nije rešila da se malo zabavi sa mnom pa mi je u život donela simpatije sa svih strana. Svako malo, a ja bih se našla u društvu nekoga ko mi otvoreno pokazuje pažnju i želju da se prijateljstvo "produbi".

 

Oterajte negativne misli: Saveti feng šui stručnjaka za život bez straha i stresa!

foto: Shutterstock

Ne kažem da su svi zaljubljeni u mene, ali sam odjednom počela da uviđam da ima još momaka koji bi mogli da budu potencijalni partneri i da preispitujem moju naizgled savršenu vezu. Jeste da su mi u život donele ljubav i nekoga s kim imam odličnu vezu, ali su mi donele i zbunjenost. Toliko sam pod pritiskom da sam odlučila da ih razdvojim i sada se nadam da više neće da "rade". Upalilo je, ali možda je bolje da nije.

 

Ljudi oko mene pa i moj dečko, počeli su da primećuju neke promene. Prijateljima je drago zbog mene, ali ne mogu da kažem da je i moj dragi zadovoljan zbog toga. Možda će baciti patkice kada ih bude našao, ko zna. Ako nastave ovako, baciću ih sama.

 

Savetujem svima koji žele da probaju ovu feng šui metodu da to urade s velikim oprezom. Ne kažu džabe "Pazi šta želiš, može ti se i ostvariti", ispričala je ona.

 

Najlepše ideje za uređenje doma u 2018. godini: Detalji kojima nećete odoleti! (FOTO)

foto: Shutterstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs