Otkrijte duboke tajne

Teško vama ako ste sa njima u vezi: Ovi horoskopski znaci su najposesivniji! Nećete moći da mrdnete!

Ako ih dobro upoznate otkrićete neke duboke tajne ovih horoskopskih znakova

Zanimljivosti
15:51h Autor:
Teško vama ako ste sa njima u vezi: Ovi horoskopski znaci su najposesivniji! Nećete moći da mrdnete!
Foto: Shutterstock

Iako se prikazuju kao jaki i dominantni, ova dva horoskopska znaka u sebi kriju slabost, nesigurnost i nepoverenje. Upravo zbog toga su bolesno posesivni, a to ćete saznati samo kad ih dobro upoznate.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj egoističnosti, a to se ogleda i u ljubavnim odnosima. Partneru su spremni da pruže mnogo ljubavi, podrške i slobode, a isto to očekuju i od njega. Poštovanje je na listi najvažnijih stavki za jednog Ovna, te ako osete da nisu bitni i cenjeni, spremni su da puste žaoku i kažu najgore reči koje jednostavno ne mogu da kontrolišu. Ljubomora je veoma izražena, te u situacijama kada osete da su ugroženi postaju veoma posesivni i nakon oštrih prepiriki i osećaja nepoverenja brzo mogu početi da se udaljavaju od vas.

Tibetanski horoskop otkriva sve: Drevna filozofija pokazuje kakvi ste na osnovu godine rođenja!

foto: Shutterstock

Rak

Pripadnici ovog znaka su veoma posesivni – od partnera zahtevaju mnogo ljubavi, poštovanja, požrtvovanja… Najveća mana ovog znaka jeste česta promena raspoloženja, te imate osećaj da nikada ne možete da im udovoljite. Kao pravi emotivci oni često “mere i seku” reči koje će da izgovore, ne shvatajući da ne funkcionišu svi na taj isti način. Ovim znakom vlada Mesec, koji simboliše intuiciju i jake emocije, te ih uvek upozorava kada je njihov odnos sa partnerom ugrožen, zbog čega su Rakovi posesivni i sumnjičavi. Partnerova izdaja može da probudi najgore u njima.

Provalite ga odmah: Horoskop otkriva po čemu je sjajan, a po čemu dosadan!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs