Magnetski se privlače

Niko ih ne može rastaviti: Ova dva znaka horoskopa su rođeni jedno za drugo!

Njihov odnos postaje neraskidiv

Zanimljivosti
Autor:
Niko ih ne može rastaviti: Ova dva znaka horoskopa su rođeni jedno za drugo!
Foto: Shutterstock

Ova dva znaka horoskopa se magnetski privlače i veoma lako ostvaraju dugotrajnu i strastvenu vezu.

Reč je o Ribi i Strelcu.

Iako je reč o suprotnim znacima, vodenoj Ribi i vatrenom Strelcu, istina je da se ova dva znaka "prepoznaju" i privlače već pri prvom susretu. Oni poseduju suprotne temperamente, ali oboje veruju u ljubav i vode se čistim emocijama.

Pre nego što odgovori potvrdno na udvaranje Strelca, Riba mora da stekne određenu dozu poverenja i da se oseti sigurnom. Dok je ona povučena, on bez stida pokazuje svoju naklonost i želi što pre doći do konkretizacije njihovog odnosa.

Žene rođene u junu imaće dva braka: A evo kakva sudbina čeka junske muškarce

foto: Shutterstock

Erotski život je potpun, njih dvoje ostvaraju čudesnu igru u krevetu. Kod Riba sramežljivost nestaje kada osete prisustvo emocija kod Strelca, te tek tada pokazuju svoju pravu maštovitost dok će Strelac uraditi sve da u krevetu zaodovolji emotivnu Ribu.

Iako su odlični partneri, problem u vezi može nastati u slučaju da Strelac ne može da podnese pasivnost Ribe, a ona ne uspeva da utoli svoje emotivne potrebe. Takođe, Strelac je poznat kao znak koji voli slobodu, te Ribina kontrola i planiranje budućnosti mogu da ga guše.

Iskren razgovor i poverenje će im pomoći da se usklade, ali kada se konačno dogovore oko toga što su ciljevi kojima oboje streme, njihov odnos postaje neraskidiv.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs