Oraspoložite ga seksi aktivnostima

Ovo je idealan scenario u spavaćoj sobi za podizanje temperature

Dodirivanje ispod tuša, dominantna uloga u krevetu, potčinjeni dogi stajl položaj, i naravno oralno zadovoljavanje savršeni su načini da svom partneru ulepšate dan
Škola sexa
16:30h Autor:
Ovo je idealan scenario u spavaćoj sobi za podizanje temperature
Foto: Shutterstock

Poznati seksolog Trejsi Koks (Tracy Cox) nedavno je pojasnila da muškarcima seks služi da se osećaju prihvaćeno i privlačno. Ova vrsta aktivnosti u spavaćoj sobi dokazano podiže raspoloženje, pa je idealno rešenje da vašem dragom priuštite nezaboravno zadovoljstvo. Sledite sledeće savete.

Oralna poslasticaKoliko god neraspoložen ili umoran bio, dobar oralni seks će ga i te kako oraspoložiti i učiniti spremnim za akciju. Krenite, najprije, nežnim i blagim dodirima, a potom na nešto čvršće dodirivanje. Nakon što ste ga neko vreme zadovoljavali rukom, počnite da ga lagano dodirujete usnama. Služiete se i rukama i usnama, a neka vas njegov uzdah vodi u pravom smeru.

Poza sa savršenim pogledomMuškarci jako vole dogi stajl (doggy style) pozu. Žena se spusti na ruke i noge, te zauzima potčinjeni položaj, a to mnoge muškarce pali, jer budi u njima izvorni seksualni nagon kada su žene bile potpuno potčinjene. Osim toga, takva poza muškarcu omogućuje i lakše i dublje penetriranje u partnerku, pa se stiče utisak da mu je penis duži. Ova poza mu omogućuje i savršen pogled na ženinu guzu koja je muškarcima neodoljiva.

Postanite boginja seksaZaboravite na stidljivost i preuzmite stvari u svoje ruke, i to doslovno. Vi budite ta koja vodi seksualnu igru i postavite se superiorno. Mnogi muškarci vole kada žena u jednom trenutku preuzme dominantnu ulogu u krevetu. Sedite na njega i vi kontrolišite situaciju. Budite nepredvidive, pravite kružne pokrete, izvijajte se gore i dole. Osim što ćete oboje uživati, on će imati priliku i da uživa i u nesvakidašnjem prizoru.

Neka gleda vaše zadovoljstvoMnogi muškarci sanjaju o tome da vide svoju partnerku kako se samozadovoljava. Da li imate hrabrosti da ga razveselite tim prizorom? Zamislite da nije u prostoriji i igrajte se sa sobom kao kada ste sami. Opustite se i prepustite užitku. Verujte, to nikada neće zaboraviti jer takav prizor definitivno ulazi u kategoriju njegovih omiljenih seksi aktivnosti.

Malo drugačiji misionarski položaj

Baš kao i žene, i muškarci vole dobri stari misionarski položaj. Ovaj koji vam predlažemo malo je nadograđen. Zauzmite pozu kao u misionarskom seksu, ali neka njegova ramena budu položena ispred vaših. Cilj je da izbegnete "guranje" karakteristično za klasičnu misionarsku pozu. Umesto toga, više pažnje posvetite karličnom trljanju jer se tako intenzivnije stimulira klitoris, a vaše zadovoljstvo je i njegovo!

Uživanje ispod tušaSeks ispod tuša je uvek omiljena aktivnost muškaraca. Možda nije baš najfunkcionalnije mesto za seks, ali svakao jeste za predigru i oralno zadovoljavanje. Smestite se zajedno pod tuš, izmasirajte ga, zadovoljite ga jezikom i rukama, a onda neka on to isto uradi i vama. Priču završite u spavaćoj sobi. Malo toga može da ga oraspoloži kao ovaj scenarijo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs