NIKADA GA NIJE PREBOLELA

NAKON OVOGA IM JE OSTALO 60 MINUTA ŽIVOTA: Dajana je sa Dodijem al Fajedom otišla u smrt, ali je volela NJEGA!(FOTO)

Ceo svet bio je u šoku kada je bivša supruga princa Čarlsa 31. avgusta 1997. tragično stradala u saobraćajnoj nesreći u Parizu

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Princeza Dajana bila je udata za britanskog prestolonaslednika Čarlsa, ali dobro je poznato da u njihovom braku nikada nisu cvetale ruže. Pri samom kraju braka Dajana je imala niz ljubavnih veza sa uglednim muškarcima, u kojima je našla utehu, a javnosti je verovatno najpoznatiji poslednji u nizu, egipatski bogati naslednik Dodi al Fajed.

 

Ipak, iako je on bio poslednji muškarac u njenom životu pre smrti, nije bio onaj koga je najviše volela. Dajana je obožavala svog ljubavnika, londonskog lekara Hasnata Kana, o kome je govorila i kao o "ljubavi svog života". Njih dvoje bili su dve godine u vezi, a nakon što doktor nije bio spreman na svu medijsku pažnju koju je uživala Dajana, morali su da raskinu. Ali, Lejdi Di ga nikada nije prebolela...

Dajana i Dodi
Dajana i Dodi foto: Profimedia

Utehu je našla u Dodiju al Fajedu, koga je upoznala u palati njegovog oca, nakon čega su ubrzo i otišli zajedno na letovanje. Dodi al Fajed već je ljubio slavne dame Holivuda, poput Bruk Šilds i Vinone Rajder, te je bio dobro poznat medijima i žutoj štampi, ali ljudi bliski Dajani tvrdili su da je, ipak, sve to vreme volela Hasnata Kana, te da je bila u vezi s Dodijem da bi on bio ljubomoran.

Dodi i Dajana u noći tragične nesreće
Dodi i Dajana u noći tragične nesrećefoto: Profimedia

Poslednjih mesec dana svog života provela je sa Fajedom, a zajednička tragična sudbina odvela ih je u smrt u saobraćajnoj nesreći u Parizu.

 

Njih dvoje snimljeni su poslednji put u luksuznom hotelu Ric u Parizu, a fotografije iz lifta na kojima se nežno drže za ruke uslikane su samo sat vremena pre nesreće. To je bio poslednji lep momenat, jer nakon toga im je ostalo samo 60 minuta života.

Princeza Dajana
foto: Profimedia
Dr Kan
Dr Kanfoto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...