SLOBINA SNAJKA

BIVŠA SNAJKA SLOBODANA MILOŠEVIĆA JE DEVEDESETIH BILA BOMBA: Evo kako danas izgleda Milica Milošević!(FOTO)

Milica Milošević bila je prva snaha Slobodana Miloševića, a poznato je i da je za vreme devedesetih, velike nemaštine i vremena kada je narod jedva preživljavao, upravo ona prva ugradila silikone u grudi.

Celebrities
Autor:
Foto: Printscreen/B92

Supruga Marka Miloševića nije žalila novac kako bi se sredila od glave do pete. Napumpala je usne do maksimuma, sredila nos, ali i jagodice. Uvek je bila sređena, obučena u luksuznu garderobu i uglavnom na visokim štiklama paradirala je pored naroda koji je preživljavao dan za danom.

 

"To je verovatno najbolji čovek kojeg sam upoznala i kojeg ću ikada upoznati. On je posebna ličnost. Svako ko ga nije poznavao kao ja bio je na gubitku. Takav se više neće roditi", izjavila je Milica jednom prilikom za Slobodana Miloševića koga je redovno posećivala u Hagu.

Milica Milošević
foto: Printscreen/Instagram

"Posećivala sam svekra skoro do poslednjeg trenutka, vodila sam i dete. Bio je to težak period. Slobu sam mnogo volela, značilo mi je što sam bila privilegovana da kod njega odlazim. Njemu je mnogo značilo kada sam mu dovodila unuka... Trudili smo se da Marko uopšte ne vidi da je to zatvor. Sećam se, Sloba je jednom doneo veliki beli pano, na kojem je Marko crtao. Sloba je to posle okačio u svojoj sobi. Nažalost, to je sve ostalo u Hagu".

Milica Milošević
foto: printscreen/instagram

Milica je iako nije više deo porodice i dalje dobro zbrinuta. Živi u Požarevcu, retko se pojavljuje u jasvnoti, dok je Marko odavno u Rusiji gde je, sve dok nije preminula, živeo sa majkom Mirjanom Marković i novom ženom sa kojom je dobio i ćerku.

Milica Milošević
foto: Printscreen/Instagram

(Stil.kurir.rs/Pulsonline)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...