OTKRIVENE MRAČNE TAJNE

SVAKOJ KOJA SE USUDI DA NAPUSTI PLEJBOJ IMANJE BRUTALNO SE SVETIO: Ovako je Hju Hefner ucenjivao zečice!

U poslednje vreme svet bruji o uslovim u kojima su devojke, poznate zečice, živele u Plejboj vili

Celebrities
18:42h Autor:
SVAKOJ KOJA SE USUDI DA NAPUSTI PLEJBOJ IMANJE BRUTALNO SE SVETIO: Ovako je Hju Hefner ucenjivao zečice!
Foto: Profimedia

Plejboj vila javnosti je predstavljena kao raskošno mesto, a plejboj zečice kao devojke koje uživaju punim plućima, odlaze u skupe restorane, voze najbolja kola, imaju poslugu i neprestano se zabavljaju. Međutim, istina je daleko drugačija.

U poslednjih nekoliko meseci sve je više devojaka koje su iznele užasne priče i iskustva koja su doživele dok su boravile u vili čiji je vlasanik bio Hju Hefner.

Svetlost dana ugledao je i dokumentarni serijal "Tajne Plejboja" koji je otkrio mračnu stranu Hjua Hefnera.

Prva koja je rešila da progovori je Holi Medison. Ona je otkrila da se iza "sjajnog života" u vili krije surova stvarnost koja je decenijama omogućila da cveta "podlo ponašanje, uključujući seksualni napad i zloupotrebu droga, kao i gde su prostitucija, samoubistva, pa čak i ubistva vrebali iz senke".

Hju Hefner, plejbojeve zečice
foto: Profimedia

"Gledajući unazad, mislim da je razlog zbog kog je Plejbojeva vila imala "kultni" vajb, taj što smo svi na neki način očekivali da ćemo o Hefu razmišljati kao o nekom stvarno dobrom tipu", prisetila se Holi u dokumentarcu zvezda serije "Girl Next Door", koju je režirao Hefner.

Bivša Plejbojeva zečica bila je vrlo otvorena o svom odnosu sa Hefnerom. Detaljno je opisala prvu noć koju je provela s njim.

"Nisam zapravo znala što se događalo s njegovim devojkama u seksualnom smislu", prisetila se Medison i ispričala je jednom kako je izgledao jedan njihov izlazak.

"Bila sam potrošena", nastavila je, "On je doslovno gurao svoj penis u mene. Nakon što se to dogodilo, bila sam samo užasnuta i posramljena i to je na mene imalo mnogo više emocionalnog uticaja nego što sam mislila", istakla je u svojoj ispovesti.

O svemu je progovorila i Hefnerova nekadašnja žena, a sada udovica Kristal. Ona ne samo da je potvrdila Holine reči, već je otkrila detalje zbog kojih se devojkama dizala kosa na glavi.

Hju Hefner, Kristal Hefner
foto: Profimedia

"Držao je u šaci stotine žena", započela je. "Terao ih je da se skidaju i fotografisao često, a da to nisu ni znale".

Osvetnička pornografija upravo je bila jedan od načina da se osigura da devojke rade ono što on hoće, ali i da ih prisili na različite perverzije na koje inače nikada ne bi pristale. Svaka koja bi napustila imanje svojevoljno doživela bi javno poniženje.

Kristal tvrdi da je uništila na hiljade fotografija golih devojaka koje su prošle kroz vilu.

"Našla sam na hiljade fotografija i istog trenutka sam ih uništila. Teško da znam tačan broj. Ali više ne postoje", rekla je ona.

Kako se klupko polako odmotava, nije isključeno da će se tek otkriti mračne tajne Hjua Hefnera...

Hju Hefner, Holi Medison
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs