Suptilnost na 1. mestu

Magnet za muškarce: 7 ženskih trikova koji su muškarcima neodoljivi

Začuđujuće, ali istinito - muškarac tokom sedam sekundi gledanja u ženu odlučuje hoće li da joj priđe ili ne. Otkrivamo male trikove koji vam mogu poslužiti da vam gospodin savršeni priđe
Ljubav i zavođenje
12:02h
Magnet za muškarce: 7 ženskih trikova koji su muškarcima neodoljivi
Foto: Shutterstock

Biti prirodan u većini životnih situacija je najbolja formula za uspeh, no u nekim situacijama, poput onih kada želite da vas on primeti, nije naodmet malo glume i sitnih trikova. Iako vlada mišljenje da je dekolte jamac privlačnosti, muškarci padaju na sasvim suptilnije prizore. Pa, da vidimo. 1. Još jednom se potvrdilo: odeća govori dosta o čoveku. Pruge i detalji su u modi, ali jednobojna odeća šalje više energije i veću pouzdanost. Ipak, izbegavajte crnu odeću koja odaje preozbiljan utisak. Osim ako, naravno, ne nosite malu crnu haljinu.

Da li ste suđeni jedno drugom: Suviše očigledne stvari koje vam daju odgovor!2. Suptilno popravljanje odeće, poput ispravljanja naborane suknje, muškarcima daje do znanja da želite da izgledate dobro za njih, a to im podiže ego.3. Štikle su muškarcima seksi, ali baletanke mogu biti još više ako jednu njišete na vrhovima prstiju. Poluskinuta cipela pokazuje da ste znatiželjnog uma, a ako pritom imate prekrštene noge pazite da noga koja je gore bude ona koja je dalje od momka koji vam se sviđa. U protivnom, ostavićete utisak da niste otvoreni za nova poznanstva.4. Gola ramena muškarci povezuju s grudima, stoga je haljina bez naramenica ili majica bez rukava nepogrešiv izbor za privlačenje pažnje. Kada primetite da vas posmatra lagano slegnite ramenima i on će kao hipnotisan krenuti u vašem smeru.

Kako da nosite farmerice ovog proleća: 6 inspirativnih stajlinga! (FOTO)5. Jednom rukom se naslonite na šank kako ne biste delovali ukočeno. Samopouzdanje je seksi, ali nemojte da preterujete i držite ruke na bokovima jer tako nećete izgledati izazovno već samo nepristupačno.7. Blago spuštena brada i pogled lagano prema gore dok pričate s nekim (ili ga samo gledate) jako je koketno i privlačno. Pri govoru tela pazite i da, dok sedite, ne prekrstite zglobove ispred sebe. On iz toga čita da biste radije bili negde drugo.

7. Stidljivi ste? Stanite u sredinu grupe ljudi – više ćete pričati i dilevati vrlo popularno, a njemu ćete zbog toga biti još zanimljiviji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs