Šokantno

Ispovest žena o najgorem seksu ikada: Nije ni primetio da sam imala epileptični napad!

Retko koja žena ima hrabrosti da prizna koje su joj se sve grozne situacije desile tokom seksa, ali ove dame su prebrodile to
Ljubav
19:28h Autor:
Ispovest žena o najgorem seksu ikada: Nije ni primetio da sam imala epileptični napad!
Foto: Shutterstock

Svakoj ženi se barem jednom dogodila neka od ovih situacija, ali retko koja ima hrabrosti da to prizna. Ovo su najgora ženska seksualna iskustva.

1. Uhvati trenutak

"Prvi put sam imala seks s novim dečkom. U pola "posla" dobila sam epileptični napad, a on nije shvatio šta se događa i mirne duše nastavio. Ruku na srce, godinama nisam imala napad, a on nije ni znao da bolujem od epilepsije."

Završio pre nego što je počeo, mislio je da sam uzbuđena: 6 žena opisalo je svoj najgori seks ikada!

2. Maleni "alat"

"Radila sam s jednim tipom koji se uvek hvalio da je "obdaren". Kada smo se skinuli ispalo je da je njegov alat zapravo "alatić". Ali to nije sve: u jednom trenutku je počeo da plače i govorio je da ne veruje da je upravo prevario svoju devojku koju sam na kraju nazvala da dođe po njega".

3. Svršetak pre početka

"Gurnula sam mu ruku u donji veš za vreme predigre. Ejakulirao je čim sam mu dotakla penis".

4. Namerno je dozvolio pčelama da ga izbodu po penisu

"Bio je uveren da će da bude bolji i "opremljeniji" ljubavnik ako ga pčele izbodu po polnom organu. Ja sam alergična na pčelinji ubod. Pretrpela sam horor i pozdravila se s pčelarom. Zauvek".

Broj ljubavi: Ime muškarca otkriva kakav je ljubavnik!

5. Urlao je na svoj penis

"Bili smo u vezi mesec dana i sve je bilo super. Postao mi je sumnjiv kada nikako nije hteo da me pozove kod sebe. Kada sam napokon došla, ostala sam u šoku – stan je bio užasno prljav, a nije ni imao krevet. Sve sam to pretrpela, ali kada je najavio svoj penis rečima: "Dame i gospodo, a sada samo za vas..." i počeo da ga vređa i da urla na njega (bukvalno), nije bilo srećnije osobe od mene kada mi je rekao da se gubim iz njegovog stana. Frik".

6. Oralni seks od sat vremena

Moj prvi oralni seks trajao je čitavih sat vremena. Nisam imala pojma šta radim, pa se produžilo. Ne moram da napominjem da su mi noge utrnule i da sam jedva uspela da ustanem nakon sat vremena provedenih na kolenima".

7. Derište koje mi je izgrizlo klitoris

"Insistirao je da me grize po klitorisu za vreme oralnog seksa. Kada sam ga odgurnula, naljutio se poput kakvog derišta i izvređao me kao niko u životu".

7 znakova da je odličan ljubavnik: Obratite pažnju na to kako jede!

8. Seks s pazuhom

"Jednom me neki tip pitao da li može da ima seks s mojim pazuhom".

9. Ljubavni ugrizi na testisima

"Bio je jedan od onih koji ne mogu s kondomom. A ja sam jedna od onih koja bez njega ne želi, pa sam odlučila da ga oralno zadovoljim. Zahtevao je da mu sisam testise. Meni se to nije sviđalo, ali sam nekako uspela, iako se on sam "dokrajčio". Sve je gledala moja mačka".

Skandalozna biografija Džeki Kenedi Onazis: Bila je nimfomanka!

10. Da li je ušao?

"Ušao je iako ga nisam osetila. Šokirana, odglumila sam sve do kraja i vratila se u klub".

11. Žvakaća guma

"Da, zalepila mu se žvaka u mom "žbunu". Toliko o tome".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs