Pročitajte ga

7 znakova da je odličan ljubavnik: Obratite pažnju na to kako jede!

Ukoliko proždire hranu, on je definitivno fan instant zadovoljstva. Međutim, šta on jede je ipak prava slika stvari. Ako je njegova dijeta vrlo rigorozna, to može imati negativan efekat na njegov performans u krevetu
Škola sexa
03:52h Autor:
7 znakova da je odličan ljubavnik: Obratite pažnju na to kako jede!
Foto: Shutterstok

Eksperti su odgovorili na pitanja o tome kako da uočite znakove kakav je vaš partner u seksu i pre nego što se nađete među čaršavima, prenosi Cosmopolitan.rs.

1. Zna da svira gitaru

Postoji nešto posebno u muškarcima koji umeju da sviraju gitaru, a osim toga, dobra vest je da ih to čini i dobrim u krevetu, jer budimo iskreni, treba umeti takav multitasking - da jednom rukom radi jednu stvar, a drugom apsolutno nešto drugo.

2. Način na koji jede

Posmatrajući kako muškarac jede možete da procenite to kako će se odnositi prema vašem telu ako bude imao priliku za to. Ukoliko proždire hranu, on je definitivno fan instant zadovoljstva. Međutim, šta on jede je ipak prava slika stvari. Ako je njegova dijeta vrlo rigorozna, to može imati negativan efekat na njegov performans u krevetu. Važno je da unosi dovoljno gvožđa i vitamina C, kao i voća i povrća.

Dobar seks zahteva obostrani trud i mnogo vežbe, OVDE saznajte više o tome.

3. Plata

Studija sa Njukasl Univerziteta u Britaniji koja je obavljena na 1.534 žene, objavila je da su primanja njihovih partnera visoko povezana sa njihovim pozitivnim učinkom u tome da ženu dovedu do vrhunca. Nije da novac može da kupi orgazam, ali ukoliko ste sa muškarcem koji je finansijski zadovoljan i stabilan - veoma pomaže.

4. Ne izgleda kao sa naslovnice, ali redovno vežba

Možda je ovo očigledno, ali muškarci koji su u dobroj formi su bolji u krevetu. Ipak, postoji nešto apsolutno neatraktivno u muškarcima koji previše vežbaju. On ne bi trebalo da provodi više vremena u teretani nego sa vama. Važno je naći balans.

5. Samopouzdanje izbija iz njega

Studija je pokazala da muškarci koji su ekstrovertni imaju mnogo zadovoljniji stav prema seksu zato što su spremni da probaju nove stvari. Obratite pažnju na njegov govor tela. On bi trebalo da bude otvoren, tako da ne prekršta svoje ruke ili noge i drži vaš pogled. Osmotrite i nervozne pokrete, to može biti dobra stvar. Na primer, ako dodiruje svoj vrat to može biti senzualni gest kojim nagoveštava gde bi želeo vaši poljupci da se nađu kasnije.

Koje četiri seks poze obožavaju i muškarci i žene saznajte OVDE.

6. Šalje zanimljive poruke

Kada znate da ste poželjni, to je jedan od najboljih afrodizijaka na svetu, tako da je slanje zanimljivih poruka odličan način da se započne predigra pre dejta. Ako je otvoren za slanje oštrijih poruka, to pokazuje da je otvoren o tome šta biste mogle da dobijete u krevetu, da voli da eksperimentiše i da želi da uči više.

7. Pa... on je dobar dečko

Ključ za dobar seks je mogućnost da izrazite sebe i ono što mislite. Što otvorenijeg, pažljivijeg i plemenitijeg muškarca imate pored sebe, veća je verovatnoća da je takav i u krevetu, što vas čini opuištenijom u izražavanju sopstvenih želja. On bi trebalo da bude u mogućnosti da vas nasmeje. Ako imate poverenje i sigurnost, bez obzira da li je u pitanju duga veza ili novi partner, tada orgazmi zapravo postaju sjajni.

A kakve greške ne prave dobri ljubavnici saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs