Bakin recept

Slani rolat od peglanog hleba: Ukus koji se ne zaboravlja! (RECEPT)

Ukus koji se dugo pamti

Recepti
Autor:
Slani rolat od peglanog hleba: Ukus koji se ne zaboravlja! (RECEPT)
Foto: Bakina kuhinja

Idealan za doručak, večeru ili čak slavko predjelo. Slani rolat koji ćete obožavati a tako se jednostavno pravi.

Potrebno je:

- 1 pakovanje sečenog hleba ili starog hleba - 200 gr suve slanine sečene što tanje - 200 gr šunke - 150 gr sira - 1 jaje - 200 gr kačkavalja na listiće

Najbolji i najjednostavniji: Ukusan sos za Cezar salatu! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Priprema:

Svakoj kriški hleba odstraniti koricu pa oklagijom prepeglati sa jedne i druge strane. Na sto raširiti aluminisku foliju pa poredjati listove suve slanine.

Preko nje poredjati hleb, a preko hleba premazati sir u koji ste dodali jaje i izjednačili.

Testo za picu sa pivom: Provereno dobar recept za hrskavi specijalitet! (RECEPT)

foto: Bakina kuhinja

Preko sira poredjajte parizer na listove a preko njega listove kačkavalja. Polako saviti donji kraj folije i uvijte sve u rolat.

Pastirska pogača: Preukusan hleb po starom receptu! (RECEPT)

foto: Bakina kuhinja

Staviti u rernu na 200 stepeni C oko 30 minuta, da lepo porimeni.

Nećete prestati da ga jedete: Neverovatno ukusan složenac od makarona i junetine! (RECEPT)

foto: Bakina kuhinja

Napomena: Posle 15 min pleh izvadite pa pocepajte foliju pa vratite ponovo u rernu i nastavite sa pečenjem da porumeni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs