Idealan za doručak, večeru ili čak slavko predjelo. Slani rolat koji ćete obožavati a tako se jednostavno pravi.
Potrebno je:
- 1 pakovanje sečenog hleba ili starog hleba - 200 gr suve slanine sečene što tanje - 200 gr šunke - 150 gr sira - 1 jaje - 200 gr kačkavalja na listiće
Najbolji i najjednostavniji: Ukusan sos za Cezar salatu! (RECEPT)

Priprema:
Svakoj kriški hleba odstraniti koricu pa oklagijom prepeglati sa jedne i druge strane. Na sto raširiti aluminisku foliju pa poredjati listove suve slanine.
Preko nje poredjati hleb, a preko hleba premazati sir u koji ste dodali jaje i izjednačili.
Testo za picu sa pivom: Provereno dobar recept za hrskavi specijalitet! (RECEPT)

Preko sira poredjajte parizer na listove a preko njega listove kačkavalja. Polako saviti donji kraj folije i uvijte sve u rolat.
Pastirska pogača: Preukusan hleb po starom receptu! (RECEPT)

Staviti u rernu na 200 stepeni C oko 30 minuta, da lepo porimeni.
Nećete prestati da ga jedete: Neverovatno ukusan složenac od makarona i junetine! (RECEPT)

Napomena: Posle 15 min pleh izvadite pa pocepajte foliju pa vratite ponovo u rernu i nastavite sa pečenjem da porumeni.