Izvadite šnicle sa strane i u istom ulju propržite iseckan luk, šargarepu i celer. Prelijte belim vinom i kuvajte par minuta. Vratite šnicle, sipajte pavlaku za kuvanje i kuvajte još desetak minuta dok se sos ne zgusne.SavetTeletinu u sosu od povrća s vinom servirajte uz barenu testeninu
Recepti sa Stilom
Sočne šnicle
Na otopljenom i zagrejanom puteru i ulju propržite začinjene teleće šnicle.
Recepti
13:50h Izvor: Stil Magazin
13:50h Izvor: Stil Magazin
Sočne šnicle, Foto: Shutterstock.com
- 50 minuta
- Srednje teško
- Za 4 osoba
Sastojci
- 500g telećeg mesa
- 10g putera
- 15g 1 kašika maslinovog ulja
- 100g šargarepe
- 100g celera
- 100g Crnog luka
- 150ml Belog vina
- 150ml biljne pavlake za kuvanje
- po ukusu Soli
- po ukusu Bibera