Sastojci:

  • 300g posnog majoneza
  • 2 šargarepe
  • 2 manja krompira
  • 7-8 kiselih krastavčića
  • 5 kašika kukuruza šećerca iz konzerve
  • 160g tune u komadima
  • 1 kašičica soli
  • 2 kašike prženog susama

Priprema:

Krompir i šargarepu kuvajte u posoljenoj vodi oko 40 minuta, pa ih procedite i ostavite da se povrće ohladi. Zatim izrendajte, pa sastojke slažite u činiju ovim redom:

  • Majonez
  • Susam
  • Šargarepa
  • Kukuruz šećerac
  • Pa opet majonez i susam
  • Kiseli krastavčići
  • Majonez
  • Tunjevina
  • Majonez
  • Rendani krompir

Njega rendajte direktno na salatu jer će vam se prenošenjem sve slepiti. Malo ga možete doterati viljuškom i pospite susam.

Za dekoraciju iskoristite preostalu šargarepu i ukrasite listićima svežeg peršuna.

U videu pogledajte ceo postupak pripreme: