Sastojci:
- 300g posnog majoneza
- 2 šargarepe
- 2 manja krompira
- 7-8 kiselih krastavčića
- 5 kašika kukuruza šećerca iz konzerve
- 160g tune u komadima
- 1 kašičica soli
- 2 kašike prženog susama
Priprema:
Krompir i šargarepu kuvajte u posoljenoj vodi oko 40 minuta, pa ih procedite i ostavite da se povrće ohladi. Zatim izrendajte, pa sastojke slažite u činiju ovim redom:
- Majonez
- Susam
- Šargarepa
- Kukuruz šećerac
- Pa opet majonez i susam
- Kiseli krastavčići
- Majonez
- Tunjevina
- Majonez
- Rendani krompir
Njega rendajte direktno na salatu jer će vam se prenošenjem sve slepiti. Malo ga možete doterati viljuškom i pospite susam.
Za dekoraciju iskoristite preostalu šargarepu i ukrasite listićima svežeg peršuna.
U videu pogledajte ceo postupak pripreme:
Budi deo Stil zajednice.