Sastojci:

  • 4 glavice crvenog luka oko
  • 500-600gr crvenih paprika
  • 3 veca paradajza
  • 4 jaja
  • 500-600 gr pilećih prsa
  • 100ml belog vina
  • 200 gr sira domaćeg
  • 2 pavlake
  • 3 kasike brašna
  • svinjska mast so, biber

Priprema: Na malo masti prodinstajte crni luk, dodajte papriku i paradajz pa sve lepo izdinstajte. U dublji sud složite prodinstano povrće, preko dodajte prodinstana pileća prsa, zatim sir i nalijte vino. Preko nalijte preliv od umućene pavlake, jaja, brašna, soli i bibera. Sve zapecite i servirajte sa domaćom projom.

Error in getting video.

14:12
03.03.2025. TRADICIONALNA KUHINJA- DA LI SE MENJA U KORAK SA TRENDOVIMA- Izvor: Kurir TV

Pastirski đuveč je savršen obrok za četveročlanu porodicu, sve one koji pažljivo biraju samo najbolje za svoje ukućane