RUČAK ZA DANAS: Sočne šnicle u kremastom sosu koji se lepi za nepca i prste - OBROK KOJI JE ZA 30 MINUTA NA VAŠEM STOLU

Sočne i meke šnicle spremljene na ovaj način su ručak koji se ne zaboravlja

Recepti
RUČAK ZA DANAS: Sočne šnicle u kremastom sosu koji se lepi za nepca i prste - OBROK KOJI JE ZA 30 MINUTA NA VAŠEM STOLU
Foto: Printscreen/youtube

Potrebno je:

  • 1kg mesa
  • 200 grama crnog luka
  • 300 grama pečuraka
  • 500 grama spanaća
  • 1 kesica krem supe od pečuraka
  • 500 ml mleka
  • Za marinadu: So, suvi začin, senf, biber, majčina dušica, ruzmarin i ulje.

Priprema:

800g. do 1kg. mesa izrezanog na šnicle (Meso ulupajte, usolite, začinite i ostavite da odstoji u marinadi najmanje 1h.)

Šnicle ispržite na ulju. U istoj posudi ispržite 200g. crnog luka i 300g. šampinjona, a potom dodajte 500g. spanaća

Dodati: 1 kesicu Krem supe ili sos od pečuraka, 500ml. mleka. Vratiti šnicle u posudu pa dodati beli luk i začine po ukusu. Na kraju dodati peršun. Vaš obrok je za pola sata na stolu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs