Potrebno:
- 700g kiselog kupusa
- Ulje
Testo za pitu:
- 800g brašna
- 1,5 kašičica soli
- 400- 450ml vode
Priprema: Umesite testo od brašna, soli i vode. Kada umesite rastegljivo testo, razvucite ga što više možete, pa onda premažite uljem bogato i preklopite. Tako preklopljeno stavite u pleh pa filujte sa uprženim kiselim kupusom. Preko stavite još jednu istu koru, pa ostatak fila, a onda dodajte još jednu koru i pecite u rerni na 220 stepeni Celzijusa oko 25 minuta.
Bonus video:
NOVOSADSKA BARBIKA OTKRILA DA LI SA ĆERKOM HANOM RAZGOVARA O MOMCIMA! Odala svoj magični recept za zaštitu od medija i skandala Izvor: Kurir teleivizija
Posna pita od kupusa je sve što vam treba da vas zasiti tokom Božićnog posta i hladnih dana
Posna pita od kupusa je sve što vam treba da vas zasiti tokom Božićnog posta i hladnih dana
Budi deo Stil zajednice.