Potrebno:

  • 700g kiselog kupusa
  • Ulje

Testo za pitu:

  • 800g brašna
  • 1,5 kašičica soli
  • 400- 450ml vode

Priprema: Umesite testo od brašna, soli i vode. Kada umesite rastegljivo testo, razvucite ga što više možete, pa onda premažite uljem bogato i preklopite. Tako preklopljeno stavite u pleh pa filujte sa uprženim kiselim kupusom. Preko stavite još jednu istu koru, pa ostatak fila, a onda dodajte još jednu koru i pecite u rerni na 220 stepeni Celzijusa oko 25 minuta.

Bonus video:

02:03
NOVOSADSKA BARBIKA OTKRILA DA LI SA ĆERKOM HANOM RAZGOVARA O MOMCIMA! Odala svoj magični recept za zaštitu od medija i skandala Izvor: Kurir teleivizija
02:03
NOVOSADSKA BARBIKA OTKRILA DA LI SA ĆERKOM HANOM RAZGOVARA O MOMCIMA! Odala svoj magični recept za zaštitu od medija i skandala Izvor: Kurir teleivizija

Posna pita od kupusa je sve što vam treba da vas zasiti tokom Božićnog posta i hladnih dana

Posna pita od kupusa je sve što vam treba da vas zasiti tokom Božićnog posta i hladnih dana