Sastojci:

  • 1kg svinjske šnicle (može i junetina)
  • So, suvi začin, biber, ulje, brašno
  • 2 glavice crnog luka
  • 2 zelene paprike
  • 1-2 ljute papričica

Preliv:

  • 200-250ml. vode
  • 2 kašike senfa
  • 2-3 kašike grčkog jogurta ili kiselo mleko
  • 250-300ml. neutralne pavlake za kuvanje
  • So, suvi začin, biber.

Priprema: Meso dobro istanjite pa usolite. Svako parče mesa "provucite" kroz brašno, a potom stavite u tiganj i pržite dok ne porumeni. U tiganj sa isprženim mesom dodajte sitno seckani luk i papriku, pa sve distajte još malo.Umutite senf, vodu, jogurt, neutralnu pavlaku i začine. Potom sve to preliti preko šnicli sa lukom, paprikom i lagano krčkati od 20-30minuta na tihoj temperaturi.

Bonus video:

Error in getting video.

01:15
UKUSNA, MEKANA I SOČNA! Poznati prave pitu od jabuka u kulinarskoj emisiji, OVAJ RECEPT ĆETE OBOŽAVATI Izvor: Kurir televizija
01:15
UKUSNA, MEKANA I SOČNA! Poznati prave pitu od jabuka u kulinarskoj emisiji, OVAJ RECEPT ĆETE OBOŽAVATI Izvor: Kurir televizija

Naš današnji predlog za ručak je natur šnicla koja se sprema jednostavno i brzo

Naš današnji predlog za ručak je natur šnicla koja se sprema jednostavno i brzo