RECEPT DANA: Samo na ovaj način se pravilno sprema SVINJSKI PAPRIKAŠ sa noklicama

Ako želite da svojoj porodici spremite zasitno jelo, neka vaš izbor bude svinjski paprikaš sa noklicama

Recepti
Autor:
RECEPT DANA: Samo na ovaj način se pravilno sprema SVINJSKI PAPRIKAŠ sa noklicama
Kako se pravilno sprema svinjski paprikaš sa noklicama?, Foto: Kurir Tv

Potrebno je:

  • 30 grama slanine
  • 1 glavica crnog luka
  • Par čena belog luka
  • 300 grama svinjskog filea sečenog na kocke
  • 100 grama pečuraka
  • 1 jaje
  • malo brašna
  • so, biber, suva začinska paprika.

Priprema: U dubljoj šerpi prepržite slaninu, a onda joj dodajte sitno seckan crni i beli luk. Kada se luk prodinsta, dodajte seckano mese, pa dinstajte još malo. Potom nalijte vrelu vodu da sve ogrezne, a kad provri dodajte i seckane pečurke. Začinite sa suvom začinskom paprikom, biberom i sa soli.

U činiji napravite noklice od jaja i brašna pa ih dodajte pred kraj. Uživajte!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs