Potrebno je:

  • 30 grama slanine
  • 1 glavica crnog luka
  • Par čena belog luka
  • 300 grama svinjskog filea sečenog na kocke
  • 100 grama pečuraka
  • 1 jaje
  • malo brašna
  • so, biber, suva začinska paprika.

Priprema: U dubljoj šerpi prepržite slaninu, a onda joj dodajte sitno seckan crni i beli luk. Kada se luk prodinsta, dodajte seckano mese, pa dinstajte još malo. Potom nalijte vrelu vodu da sve ogrezne, a kad provri dodajte i seckane pečurke. Začinite sa suvom začinskom paprikom, biberom i sa soli.

U činiji napravite noklice od jaja i brašna pa ih dodajte pred kraj. Uživajte!

Error in getting video.

01:00
Recept za svinjski paprikaš Izvor: Kurir
NE PROPUSTITEReceptiRECEPT DANA: Vojvođanski kare i valjušci nasuvo, ručak koji prija baš svimaReceptiRUČAK ZA SKIDANJE KILAŽE: Punjene paprike samo za one koji žele da SMRŠAJU BEZ GLADOVANJAReceptiKAKO GRCI SPREMAJU PITU OD GOTOVIH KORA: Ovo je ubedljivo najjednostavniji i najukusniji načinReceptiNAJJEFTINIJI I NAJZDRAVIJI RUČAK: Za samo 200 dinara dobićete obrok kojem niko ne može odoleti

Ako želite da svojoj porodici spremite zasitno jelo, neka vaš izbor bude svinjski paprikaš sa noklicama