Jako je teško domaćicama da smisle nešto novo što bi moglo da obraduje čula njenih najbližih. Ovaj recept je upravo to! Jednostavna priprema mesa koje često jedemo na malo drugačiji način. Zbog začina koje koristimo, imaćete osećaj da ručate u nekom ekskluzivnom restoranu.

Sjajna kuvarica Dona Hej iz Australije je za vas pripremila recept za ukusne ražnjiće sa belim lukom, ruzmarinom i čilijem.

Sastojci:

  • 8 dugačkih grančica ruzmarina
  • 2 zdrobljena češnja belog luka
  • 1 mala kašika narendane kore od limuna
  • ½ male kašike semenki od komorača
  • 1 mala kašika čili pudera
  • ¼ šoljice ekstra devičanskog maslinovog ulja
  • morska so i sveže smrvljeni crni biber
  • 1.2kg svinjskog brata sa koje je uklonjena maasnoća, a meso je isečeno na kockice od oko 3cm

(Stil.Kurir.rs)

Jednostavno, a preukusno!