OTIŠLA NA REDOVAN PREGLED, A ONI JE PORODILI: "Sve je bilo gotovo za 4 minuta, babica mi je samo stavila bebu u ruke"

Žena po imenu Kim podelila je svoje neobično iskustvo, kada se tokom redovnog pregleda porodila za samo 4 minuta.

Vaše dete & vi
Autor:
OTIŠLA NA REDOVAN PREGLED, A ONI JE PORODILI: "Sve je bilo gotovo za 4 minuta, babica mi je samo stavila bebu u ruke"
Žena otišla na pregled, a oni je porodili iznenada za 4 minuta, Foto: Printscreen/TikTok

Već smo pisali o ženi Eli Džonson iz Eseksa koja se porodila, a nije ni znala da je trudna. Sada je jedna žena, po imenu Kim, na društvenoj mreži TikTok podelila svoje iskustvo vezano za iznenadni porođaj.

Kada je otišla na redovnu zakazanu kontrolu kod ginekologa, nije ni slutila da će isti dan na svet doneti bebu.

Kim je svoju priču podelila sa pratiocima
Kim je svoju priču podelila sa pratiocima foto: Printscreen/TikTok

- Probudila sam se ujutru, pozdravila sa mužem kada je išao na posao i nastavila sa svojim danom. Imala sam zakazan pregled kod doktora u 10 sati, pa sam otišla u to vreme. Izmerili su mi pritisak, poslušali bebine otkucaje - ispričala je Kim u videu, dodajući da iako je bila u poodmakloj trudnoći, nije bila ni blizu termina.

Kad su lekari završili pregled babica ju je pitala da li oseća ikakve bolove ili kontrakcije, na šza je odgovorila da oseća blagi pritisak u donjem delu stomaka koji je inače osećala kako je trudnoća odmicala.

- Kaže ona meni: "Ti češ danas da se porodiš", odmah sam poslala mužu poruku, misleći da će se to dogoditi kroz par sati, priča Kim pa dodaje:

- Četiri minuta posle razgovora sa babicom, držala sam bebu u rukama, priseća se Kim. Objasnila je da je porođaj izgledao tako što je legla na krevet i posle samo jednog napona i jedba osetnog bola, beba je došla na svet.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

- Volela bih da je muž bio sa mnom i da je prisustvovao porožaju, ali nisam znala da će se sve desiti tako brzo - dodala je Kim na kraju videa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs