ZAMOLILA JE MUŽA DA FOTOGRAFIŠE ROĐENJE SINA, A DOBILA JE URNEBESNE USPOMENE: Napravio joj sliku koja je IZVELA IZ TAKTA

Ispovest žene koju je muž slikao na porođaju nasmejaće vas do suza!

Porodica
16:41h Autor:
ZAMOLILA JE MUŽA DA FOTOGRAFIŠE ROĐENJE SINA, A DOBILA JE URNEBESNE USPOMENE: Napravio joj sliku koja je IZVELA IZ TAKTA
Ispovest žene koju je muž slikao na porođaju, Foto: Printscreen TikTok / nicoleaatkinson

Nikol Atkinson je zamolila supruga da zabeleži lepe uspomene kada je na svet dolazio njihov prvenac. Međutim, dobila je neočekivane fotografije sa porođaja, koje su postale viralne na društvenim mrežama. Naglasila je kako nije znala da je njen saputnik toliko duhovit.

Nikol Atkinson
foto: Printscreen TikTok / nicoleaatkinson

Rođenje sina proteklo je u zanimljivom tonu, a uspomene koje joj je muž napravio je uvek nasmeju do suza, kad god ih pogleda.

- Kažete svom mužu da slika slatke fotke dok ste na porođaju - rekla je u videu na TikToku, u kojem je ubacila i urnebesnu situaciju iz bolnice.

Nikol Atkinson
foto: Printscreen TikTok / nicoleaatkinson

Trenutak kasnije, tu je fotografija na kojoj Nikol sedi u bolničkom krevetu i tupo zuri ispred sebe, dok neko sedi pored nje i teši je. Zanimljivo je da ona uopšte nije u prvom planu slike, već je samo mutna stvar u pozadini. Centralno mesto na slici imala je šoljica kafe sa zanimljivom ilustracijom.

Na sreću, par je to iskoristio kao šalu, a ona je na snimku napisala da će fotografija biti smešna zauvek. A komentari i interesantna iskustva su samo nizala ispod objave:

– Moj muž je totalno zaboravio da fotografiše rođenje našeg poslednjeg deteta – podelila je jedna korisnica. - Slatko je! - prokomentarisao je drugi. - Ovo je urnebesno - dodao je treći korisnik.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs