nesvakidašnje iskustvo

PORODILA SE, A NIJE ZNALA DA JE TRUDNA! LEKARI OSTALI U ŠOKU: Neverovatna priča!

Rekla sam im da osećam bol kakvu nikad ranije nisam iskusila, ispričala je Britanka koja verovali ili ne, nije znala da je trudna do samog porođaja

Vaše dete & vi
Autor:
PORODILA SE, A NIJE ZNALA DA JE TRUDNA! LEKARI OSTALI U ŠOKU: Neverovatna priča!
Foto: Profimedia

Eli Džonson (24) iz Henhama u Eseksu, mučila se sa bolovima u stomaku od avgusta 2018. godine. Obišla je šestoro doktora jer su verovali da ima neku vrstu 'blokade' u telu.

- Nisam znala da sam trudna dok nisam rodila, to je smešan deo priče koji se ljudima jako sviđa - rekla je i nastavila:

- Bila sam na kontracepcijskim pilulama. Pila sam ih svaki dan, pa čak i tokom trudnoće. Zapravo nisam imala nikakve simptome. I dalje sam imala menstruaciju svaki mesec i nije mi porastao stomak ili nešto slično - objasnila je.

Eli je objasnila da je jedini razlog zašto je otišla kod lekara bila bol u stomaku, koja joj je izazivala nelagodu.

Zanimljiva je i njena tvrdnja da je uradila tri testa na trudnoću i svi su bili negativni. Takođe, na ultrazvuku koji je rađen dva dana pre porođaja nije otkriveno ništa neobično.

Eli, koja je od tada diplomirala i radi kao administratorka usluga, čak je odletela u Edinburg vikend pre nego što je rodila ćerku Aliciju, koja sad ima tri godine.

Veče uoči porođaja otišla je na večeru i popila nekoliko pića kako bi proslavila bakin rođendan, ali nedugo nakon što je legla u krevet oko 22 sata, napali su je užasni bolovi u stomaku i leđima.

bolovi u leđima
foto: Profimedia

Naredna četiri sata je povraćala, nakon čega su ona i njena mama pozvala hitnu pomoć oko 2 sata ujutru. Tada je Eli završila na prijemu gde su joj se bolovi pogoršali.

- Otišla sam da obavim malu nuždu i osetila sam kako mi se svi donji stomačni mišići naprežu, tada sam pomislila: 'tu ima nešto, nešto se događa što nije u redu' - ispričala je za Daily Mail.

- Iskreno sam zbog svega mislila da mi creva izlaze iz zadnjice.

- Rekla sam im da osećam bol kakvu nikad pre nisam osetila. Okrenuli su me na bok i pojavila se njena glava, i tada sam saznala da sam trudna - rekla je.

Lekari su bili toliko šokirani kad su videli kako izlazi bebina glavica da su čak i oni 'posustali i hitno pozvali babicu.

Beba, Rođenje, Porođaj
foto: Shutterstock

- Nakon toga telo mi se još jednom jako napelo i rodila sam - kaže.

Mama je rekla da više ne može zamisliti život bez svoje neverovatne ćerke, koja sada ima tri godine, te da je podrška koju je dobila nakon što se Alicia rodila bila neverovatna.

- Nisam mogla da verujem šta se događa. Pomislila sam da haluciniram zbog bolova, a onda sam dobila to malo čudo pored sebe, pogledala sam joj lice i shvatila da sam mama. I to je bio prvi put da sam nekako u potpunosti poverovala šta se desilo - ispričala je.

Alicia je rođena u 5 sati i 40 minuta ujutro 22. decembra 2018. godine, s oko 37 nedelja.

Eli tvrdi da je kontracepcijske pilule uzimala šest godina, a lekari su joj kasnije objasnili da pilule nisu bile efikasne kako je trebalo da budu, ali sa druge strane, i dalje su regulirale njene hormone zbog čega su testovi pokazivali da nije trudna.

Eli veruje da njena trudnoća nije uočena na ultrazvuku jer je Alicia leđima bila uz Elinu kičmu, što takođe objašnjava nesnosne bolove u leđima koje je imala tokom porođaja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs