Debi Matenopulos

ISPOVEST VODITELJKE TERA SUZE NA OČI:Izgubila sam 9 beba jednu za drugom,Bog je hteo da moja Aleksandra ostane jedinica!

Voditeljka koja je imala devet spontanih pobačaja ispričala je sve o bolnim iskustvima. Nakon tragedija je odlučila - dosta je, kćerkica će ostati bez brata ili sestre.

Trudnoća
Autor:
ISPOVEST VODITELJKE TERA SUZE NA OČI:Izgubila sam 9 beba jednu za drugom,Bog je hteo da moja Aleksandra ostane jedinica!
Debi Matenopulos, Foto: Profimedia

Voditeljka Debi Matenopulos otvorila je dušu o devet spontanih pobačaja koje je doživela, koji su je na kraju doveli do toga da prestane da pokušava da dobije drugo dete.

Popularna voditeljka prvi put je progovorila o najtežim trenucima, kada je, kako kaže, "jednu za drugom" gubila bebe. Pet godina je bila u drugom stanju, trudnoće su se nizale jedna na drugu, ali se svaka završila tragično, spontanim pobačajem i bilo ih je ukupno devet.

"Imala sam sreće da mi Bog podari kćerku Aleksandru 2014. godine. I nisam ranije pričala o ovome, ali nakon Aleksandre, htela sam da dobijem još jedno dete. I nisam mogla da iznesem trudnoću. Doživela sam devet spontanih pobačaja, jedan za drugim", ispričala je Debi (47).

"Pet godina uzastopno sam bila trudna, i niko nije znao, osim mog muža i moje stilistkinje. Prva tri pobačaja podnela sam jako loše, bilo mi je užasno teško. Ali nakon toga, već je nastupila neverica. Stvarno? Opet? Je l' ovo neka šala", prisetila se ona svoje reakcije na tragedije.

"Srce mi je bilo slomljeno toliko puta, da sam u jednom trenutku rekla - dosta. Ovo su hteli Bog i svemir za mene. Jedno dete. I prestala sam da pokušavam. Ali osećala sam se tako tužno, obožavam bebe. Kada pogledam bebu, odmah me jajnici zabole", našalila se voditeljka koja se hrabro izborila sa ovim teškim trenucima.

"Najgori mi je bio u četvrtom mesecu. Bebino srce više nije kucalo, i za subotu su mi zakazali dilataciju i kiretažu. U subotu mi je urađen zahvat a u nedelju sam vodila dodelu Zlatnih globusa", rekla je ona.

"Volela bih da moje dete dobije brata ili sestru, makar i usvajanjem. Da sam znala koliko ću voleti majčinstvo, mnogo ranije bih postala mama. Imala bih dvadesetoro dece. Ali to mi jednostavno nije bilo zapisano u kartama", rekla je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs