PREVARA

U 8. MESECU TRUDNOĆE MUŽ JE OSTAVIO BEZ REČI, ONA ODLUKOM ŠOKIRALA SVE: Da li biste vi postupili isto?

Ova žena je doživela najveću izdaju u životu

Ljubav i zavođenje
17:36h Autor:
U 8. MESECU TRUDNOĆE MUŽ JE OSTAVIO BEZ REČI, ONA ODLUKOM ŠOKIRALA SVE: Da li biste vi postupili isto?
Foto: Profimedia

Njen život je izgledao kao prava bajka. Miloša je upoznala kada je imala 18 godina, zabavljali su se 3 godine, a onda odlučili da stanu na ludi kamen.

Nikad se za te 3 godine nisu posvađali, uvek su se slagali i činilo se da ljubav cveta. Ona je bila sigurna da je izabrala pravog, i da će kraj njega dočekati starost. Vest da je trudna ih je obradovala, smišljali su ime za dete, opremili celu dečiju sobu i kupili gomilu garderobe.

Udarac koji je usledio nije mogla da zamisli ni u najluđim snovima.

Naime, jednog jutra je ustala, otišla do kuhinje da skuva kafu, a od Miloša ni traga, ni glasa. Pomislila je da je otišao do prodavnice, a kako se nije javljao na telefon, zabrinula se. Otišla je do spavaće sobe, pogledala u garderober, a tamo je imala šta da vidi. Njegovih stavari nije bilo... Tad joj je sve postalo kristalno jasno, ostavio je bez reči, kao poslednja kukavica.

Samo je otišao i godinama nisam znala gde je. Imala sam tad 22 godine, bez posla, bez ikoga.

Rodila sam svoje dete, i 2 godine smo se patili, radila sam kao čistačica u domu zdravlja, jedva sam imala za hranu bebi, uglavnom snalazila sam se nekako. A onda mi je nakon dve godine stiglo pismo iz jedne banke, gde su naveli da moram doći na razgovor. Otišla sam i ostala šok!

Neko je otvorio račun na moje ime i počeo da uplaćuje velike sume novca, svaki mesec je na račun stizalo 1000€. Nisam znala od koga je, pa sam odbila, međutim objasnili su mi da je taj novac zapravo za dete i da ga ja kao majka moram podizati.

A onda sam saznala da je to Miloš. Jedne večeri, neko je pokucao na moja vrata, a kada sam otvorila srce je moglo da mi stane. Ni manje, ni više nego moj muž.

Oči su mu bile pune suza, nije mi ni dozvolio da progovorim... Rekao je da se uplašio odgvoronosti i da je zato otišao... Otišao je u Ameriku, snašao se i kaže da je to uradio zbog nas.

Možda deluje nerazumno, ali nakon nekoliko dana razmišljanja, sve sam mu oprostila. Ljubav koju osećam prema njemu je velika...

Porodica, a ni prijatelji nisu mogli da shvate moju odluku, ali ja sam uprkos svim kritikama, danas sa njim...

A kaka biste vi postupili da ste na mestu ove žene?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs