Daljinsko usvajanje

Stiven Sigal usvojio štene lutalicu iz Bukurešta (FOTO)

Nežna strana snažnog momka omogućiće crnom štenetu starom 7 meseci da ostane u životu, jer rumunski zakoni predviđaju uspavljivanje pasa čiji se vlsnici ne jave u roku od dve nedelje
Ljubimci 18.11.2013. - 16:55h Autor: Tanjug
Foto: Reuters

Stiven Sigal igra snaže momke u filmovima, ali je ovaj glumac pokazao da ima i nežniju stranu jer je usvojio psa lutalicu sa ulica Bukurešta.

 

Nakon što je čopor lutalica usmrtio četvorogodišnjeg dečaka u avgustu nedaleko od jednog parka u Bukureštu, rumunski parlament je usvojio zakon koji dozvoljava da u Bukureštu psi lutalice dobiju eutanaziju. Zakon omogućava državi da uspava psa čiji se vlasnik ne pojavi dve sedmice od dana kada je životinja uhvaćena na ulici.

 

Sigal je posetio sklonište pasa blizu Bukurešta i usvojio je 7-mesečno crno štene u programu daljinskog usvajanja, koji košta 18 dolara dnevno. Pas će ostati u skloništu, prenele su svetske agencije.

 

"Radim najbolje što mogu da podignem nivo svesti, tako da bismo mogli da se uverimo da se ove nesreće i tragedije neće ponoviti", rekao je glumac koji trenutno u Rumuniji snima triler "A Good Man".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...