Potpuno neverovatno

Želela je da pomogne bolesnoj kuci: Služba za spasavanje otkrila šokantnu istinu! (VIDEO)

Nesrećna životinja je imala dobroćudne oči i pogledom je molila za pomoć
Ljubimci 28.09.2016. - 21:20h Autor: magazin.ba
Foto: Printscreen Youtube / STR Noticias

Šta biste uradili da naiđete na bolesnu, povređenu ili na neki drugi način bespomoćnu životinju? Svi mi želimo da verujemo da bismo učinili ono što nam savest nalaže, ali nekada se jednostavno plašimo za svoju sigurnost.
Međutim, neki ljudi ipak ne mare za to i priskoče u pomoć bez oklevanja. Šeron Bertoci iz Kalifornije spada u tu kategoriju.

 

Kada je videla sklupčanog, povređenog i preplašenog psa ispred svojih vrata, istog trena je priskočila u pomoć. Ali, desilo se nešto što ju je prilično iznenadilo. Šeron je ovu životinjicu pronašla na tremu, sklupčanu iza keramičke vaze. Prvo je pomislila da je to bolestan pas. Odmah je pozvala službu za spasavanje životinja. Kada su stigli, imali su šta i da vide. Pas kog je Šeron pronašla uopšte nije bio pas!

 

Ostavili bebu sa haskijem: Kad su ušli u sobu, imali su šta da vide! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / STR Noticias
Foto: Printscreen Youtube / STR Noticias

Nazvali su je Princeza. I Princeza je bila, ni manje, ni više nego – kojot! Patila je od šuge i zbog toga je izgledala tako slabašno i bolesno. Sind iz službe za spasavanje kaže da je mala Princeza imala tako dobroćudne oči i da je pogledom molila za pomoć.

 

Princezu su odveli u azil za divlje životinje. Bila je bolesna i slabašna, ali uz trud svih zaposlenih se ubrzo oporavila. Sad kad je imala tople kupke i dosta vode i hrane na raspolaganju, oporavak je tekao dobro. A uz to je imala mogućnost za interakciju s drugim kojotima.

 

Tuga zlostavljanog psa: Prvi put osetila ljubav, nije znala šta ju je snašlo! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / STR Noticias
Foto: Printscreen Youtube / STR Noticias

Čak se i sprijateljila sa dva kojota s kojim je bila smeštena. Princeza i njeni drugari su se oporavili i ubrzo su mogli d se vrate u svoje prirodno stanište - divljinu.

 

Pas je počeo preterano da štiti bebu: Roditelji postavili kameru i otkrili stravičnu istinu! (VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...