Kreacije koje svaku ženu čine damom

Svetski: Suzana Perić oduševila revijom (FOTO)

Kolekcija Secret stone, po mišljenju mnogih, najlepša je od svega što je kreatorka do sada napravila
Trendovi 30.11.2013. - 00:59h
Novi znak i novi modeli... Haljine za svečane prilike
1 / 6

Sinoć je u renoviranoj radnji u Ulici kralja Petra predstavljena nova kolekcija naše najbolje kreatorke Suzane Perić.

Onako kako se to radi u svetu, uz birane zvanice, prigodan koktel, suši i di-džeja, bez nepotrebnog iznajmljivanja velikog prostora za reviju, manekenke su šetkale šou-rumom presvlačeći se s vremena na vreme i tako prikazale sve kreacije iz nove kolekcije „Secret stone“, koju je svaki gost pažljivo i lepo mogao da vidi.

Samo jedan pogled na bunde od krzna i kašmira, prelepe haljine od čipke i najfinije svile i pantalone od kože bio je dovoljan da zaključimo da će ovi komadi na svakoj ženi istaći njen seksepil, mističnost i zavodljivost.

- Želela sam da ovaj put kreacije predstavim na malo drugačiji način, da okupim prijatelje i da uz lepo druženje, zajedno sa sestrom Majom, predstavim deo nove kolekcije, koja je prilagođena novom znaku i novom „rebrandingu“, budući da imamo novu internet stranicu, novi onlajn-znak i onlajn-prodaju. Zastupljeni smo na evropskom tržištu, a Amerika će biti naš naredni korak - kaže Suzana.

Za fenomenalnu dekoraciju i scenografiju ispred radnje bila je zadužena ekipa Zvezdana Jovanovića, a glamurozni crni tepih i neobična crno-zlatna jelka uveli su goste u praznično raspoloženje.

Među prvima na reviju su došle Dragana Ćosić i Adriana Čortan, a zatim i Nebojša i Dragana Grnčarski, Jelena Ivanović, Mika Kostić i Sale Jovanović, Aja Jung sa ćerkom, Jellena s verenikom, Goga Grubješić, Aida Đedović, dr Danijela Tiosavljević, Miša Berić i mnogi drugi Suzanini prijatelji.

 

Više fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...