saznajte više

NAJMODERNIJA OBUĆA ZA JESEN 2022: Za ovim modelima su poludele sve žene koje imaju ukusa

Donosimo vam najnovije trendove obuće. Ovo su moderne cipele i čizme za jesen 2022. godine.

Moda
Autor:
NAJMODERNIJA OBUĆA ZA JESEN 2022: Za ovim modelima su poludele sve žene koje imaju ukusa
Foto: Instagram / Tamara

Stručnjaci kažu da je jesen najvažnije godišnje doba za modu. Tada stiže najviše novih, uzbudljivih trendova, a povratak u radnu atmosferu daje novi motiv za doterivanje. Spremni smo da isprobamo i nove modne detalje.

Postoji i jedna zamka - vreme je promenjivo pa smo stalno u nedoumici, pogotovo kada su cipele u pitanju. Da li da se odlučimno za sandale, iako smo ih se već malo umorili i riskiramo da pokisnemo, ili ujutro krenuti u gumenim čizmama, a onda da se "kuvamo" u podne?

Barem ćemo se razrešiti dileme oko trendova - ova 3 modela ove će jeseni nositi sve moderne žene

1. Cipele s kopčom

Čini se da nema modne kuće koja za ovu sezonu nije pripremila cipele s kopčama. Versaće i Prada obnovili su svoje već poznate modele s kaišem oko zgloba, a Dior, Miu Miu i Kavali nude čizme u 'moto' stilu s ovim detaljem.

Nećete pogrešiti ako kupite model 'Mary Jane' - s kaišem koji se kopča sa strane. Ove cipele, nazvane po liku iz crtića i originalno namenjene deci, ove će se jeseni naći na ulicama svih modnih metropola.

2. Retro patike

Nakon duge vladavine 'ružnih' patikas ogromnim đonom, retro moda se vratila. Nosiće se takozvane 'skate' patike koje imaju mnogo tanji đon- potrebne pre svega onima koji voze skejt. Čak i ako niste upoznati s ovim prevoznim sredstvom, uživaćete u jednostavnijim modelima. Lakše ih je iskombinovati i naravno, izgledaju ženstvenije.

3. Gumene čizme

Osim što su izuzetno praktične za kišne dane, gumene čizme pravi su modni hit. Balensijaga izbacuje svoju 'otkačenu' verziju 'kroksica' s visokom petom, ali svi modeli i sve boje su u igri. Bitan je samo materijal.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs