SVE MI BOJE DOBRO STOJE

MANEKENKA SPOJILA NESPOJIVO: Stajling Hajdi Klum je totalni šik ili totalna modna katastrofa?(FOTO)

Njeni fanovi su oduševljeni, ali modni kritilari baš i ne...

Moda
Autor:
MANEKENKA SPOJILA NESPOJIVO: Stajling Hajdi Klum je totalni šik ili totalna modna katastrofa?(FOTO)
Foto: Profimedia

Nemačka mankenka vratila se na crveni tepih povodom snimanja šou programa "Amerika ima talenat" i to u autfitu za pamćenje!

E sad, da li će se pamitit po dobrom ili po lošem, ostvaljamo vama da zaključite sami.

Njen stajling oduševio je fanove poznatog šou programa, koji su čak zaključili da je veoseo, avangardan i da njoj perfektno pristaje.

Hajdi Klum
Hajdi Klum foto: Profimedia

Hajdi Klum pronašla je način kako u jednom stajlingu obuhvatiti gotovo sve printeve koji postoje, a rezultat, usprkos očekivanjima, je bio sjajan, bar ako pitate jedan deo javnosti. Iza kreacije koju je manekenka ponela stoji slavni brend Dolce&Gabbana, a njeni fanovi su se složili kako Hajdi izgleda besprekorno. Međutim, modni kritičari ovaj stajling su dočekali "na nož" i okarakterisali ga kao "džunglu" u kojoj se ne zna gde šta počinje, a gde se završava.

U skladu s vodećim tredovima koji su za novu sezonu najavili povratak trodelnih stajlinga , Hajdi Klum je obukla pantalone sa visokim strukom, kratki top koji je naglasio dekolte, a sve je to upotpunila laganom košulja- jaknom, u sličnom dezenu, koju je nabacila preko ramena.

Hajdi Klum
Hajdi Klum foto: Profimedia

Stajling je pažnju najviše privukao savršeno neusklađenim bojama i printovima, koji su toliko odudarali jedni od drugih da je krajnji rezultat na kraju bio prilično bombastičan i veoma primećen.

Njen autfit bio je zaista prepun svega - od cveća, pruga, animal printa i baroknih uzoraka, a preovladavale su pink, crna, žuta i bež boja. Stajling je zaokružen upečatljivim, glomaznim minđušama, visokom punđom i jednostavnim crnim sandalama na štiklu.

Kako vama deluje ova modna kombinacija?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs