SAVET STRUČNJAKA

OVA GARDEROBA JE ODRAZ LOŠEG STILA: Nijedna žena ovo ne bi smela da obuče! (FOTO)

Na ovih 5 komada zaboravite jednom za svagda

Moda
Autor:
OVA GARDEROBA JE ODRAZ LOŠEG STILA: Nijedna žena ovo ne bi smela da obuče! (FOTO)
Foto: Shutterstock

U modi pravila odavno ne postoje, ali određeni komadi ipak ne bi smeli da se nađu u garderoberu žene od stila, kažu modni stručnjaci.

Uske i prekratke majice

Nekada se odlučimo da kupimo gardeobu za broj manju, nadajući se da ćemo uskoro moći da stanemo u nju, a s druge strane, nekada kupimo mnogo veći broj jer je jedino on bio dostupan i tu pravimo veliku greški. Ukoliko vam je garderoba mala, previše uska ili kratka odavaćete utisak žene koja ne zna šta znači dobar stil.

Odeća sa istaknutim imenom brenda

Poznati brendovi su svoje logotipe rado stavljali na odeću i modne dodatke, ali ako pitate modne stručnjake, ovakvi komadi su daleko od dobrog stila. Ukoliko imate sličnu garderobu u ormaru, odmah je izbacite.

Najlonke u boji kože

Za većinu modnih stručnjaka ovaj odevni komad već dugo je na lošem glasu. Iluzija golih nogu za njih je nepoželjna i smatraju da prednost moramo da damo najlonkama u drugim bojama.

Štikle "neboderke"

Previsoke štikle, a naročito one sa platformom nikad nisu dobra opcija. Najbolje obučene žene na svetu igraju na kartu elegancije.

Sportska odeća i obuća u "nesportskim" prilikama

Trenerku i patike ostaviće za teretanu ili pak neku aktivnost na otvorenom. U trenerci sigurno neće obavljati svakodnevne obaveze ili je obući za bilo kakvu priliku koja nije usko vezana za sportske aktivnosti.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs