Neka šljašti

70 predloga za metalik šik: Metalni sjaj Njujork Fešn vika (FOTO)

Pogledajte foto galeriju najboljih i najnovijih predloga metalik detalja sa Nedelje mode u Njujorku. Od kamenčića, štrasa, šljokica do komplento šljaštećih kaputa i šminke
Trendovi 14.02.2014. - 13:48h Autor: Stil
Foto: Reuters
1 / 69 Foto: Reuters

Mora da sija - jedna je od glavnih poruka komada predstavljenih na njujorškom Fešn viku. Metalni odsjaj zastupljen je u najrazličitijim formama, materijalima i intezitetu.

 

Zlatna boja dominira, tako da se provlači kroz čitave kolekcije ali i skromne detalje na gotovo svim prikazanim revijama. Od najelegantnijih haljina, preko pantalona kompletno prekrivenim zlatnim šljokicama, do neverovatnog veza i šminke. Prisutna je kao "zlatni tač" koloritnih komada, dodatak glamura na jednobojnim i jednostavnim predmetima, ali i kao glavni motiv cele kolekcije.

 

Zlato izbija iz čipke, veza, resa, šljokica i tekstura materijala koji se kreću od najfinijeg satena, svile, tila, muslina i brokata do vunenih štofova i pletenine. Takođe, paleta zlatne ide od diskretnog sedefa, preko jarke sunce žute do teškog starog zlata.

 

Pored zlata, itekako je prisutna i srebrna, naročito u kombinaciji sa crnom. Ipak, metalik odsjaj dolazi i sa drugih boja poput bordo, zelene, teget i pink.

 

Izdvojili smo za vas 70 metalik šik predloga svetskih modnih kreatora koji su se predstavili na Nedelji mode u Njujorku. Uživajte:

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...