Ona zna

Saveti zlata vredni: Ona nosi titulu najbolje odevene žene na svetu, a sa nama deli pravila dobrog stila!

Ona ima sve odgovore koji se tiču mode

Moda
19:06h Autor:
Saveti zlata vredni: Ona nosi titulu najbolje odevene žene na svetu, a sa nama deli pravila dobrog stila!
Foto: Profimedia

Karina Roitfeld, Francuskinja koja je od 2001. do 2011. godine uređivala francusko izdanje modnog magazina Vog i koja nosi titulu najbolje obučene žene na svetu. Ova 63-godišnjakinja je mnogima modni uzor a sada deli pravila kojima se ona vodi i tvrdi da su upravo oni zaslužni za njen nepogrešiv stil.

Nikada ne možete imati previše crnih suknji

Svaka dama bitrebala da ima jedan komad garderobe na kome se bazira njen stil. Za Karinu je to crna suknja. Kupujem beskrajno mnogo crnih suknji. Imam 20 verzija iste suknje. U većini slučajeva oblačim se identično. Tokom lađih dana sam se oblačila otkačenije, ali kad sam postala baka, želela sam i da izgledam kao baka.

Viktorija od Švedske: Najupečatljivija toaleta koju ste ikad videli! (FOTO)

Ne pratite slepo trendove

Svi nose odeću sa cvetnim printom, a vi ne možete da ga smislite? U tom slučaju, ni ne pomišljajte na kupovinu komada takvog printa, bez obzira na to što su oni trenutno popularni. Trendovi dolaze i odlaze, ali samo klasika nikada ne izlazi iz mode.

Ne bacajte odeću, već je prekrojite

Možda sami niste dovoljno spretni za to, ali zato uvek možete da odete do krojačke radnje. Prekrajanjem staroj odeći možete da udahnete novi život, iz duge haljine napraviti kratku, promeniti izgled svoje suknje, prilagoditi faremrke i slično.

Jednostavno izdanje Anđeline Džoli: Mamila poglede u lepršavoj haljini i hit papučama! (FOTO)

Upoznajte svoje telo Moj stil je vrlo jednostavan i vrlo specifičan. Sve se svodi na proporcije i siluetu. Provela sam puno godina kupujući odeću koju sam potom menjala jer mi nikada nije stajala onako kako sam ja to htela. Kada poznajete svoj oblik tela, onda znate kako da izaberete pravu garderobu.

Pleni seksepilom: Džej Lo prošetala usku kratku haljinu i istakla svoje zanosne obline! (FOTO)

Sa skupim komadima nikada ne rizikujte

Ukoliko se odlučite za kupovinu dizajnerskog komada odeće, onda neka to bude neki klasični komad koji će uvek biti u trendu. Kada su sezonski trendovi u pitanju, u tom slučaju kupijte jeftiniju garderobu koje vam neće biti žao da se otarasite kada trend vise ne bude aktuelan.

Najlepša haljina predstojeće sezone: Ovaj model morate imati u svom garderoberu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs