da li imate mišljenje o ovom trendu?

HAJDI KLUM ŠOKIRALA SVOJIM STAJLINGOM: Srpkinje obožavaju ovaj trend, iako mnogi misle da mu nije mesto na ulici

Hajdi Klum se našalila da je za njen mladoliki izgled zaslužno to što "pije krv svom mladom suprugu"

Moda
Autor:
HAJDI KLUM ŠOKIRALA SVOJIM STAJLINGOM: Srpkinje obožavaju ovaj trend, iako mnogi misle da mu nije mesto na ulici
Foto: Profimedia

Nemački supermodel Hajdi Klum je na polufinale šou-a ‘America‘s Got Talent‘ stigla je u nesvakidašnjem izdanju. U crnom kožnom korsetu na tufne i s kaišićima kao i kratke biciklističke. Hajdi je ovaj autfit ponela kao od šale iako se za ovako nešto uglavnom odlučuju u pola mlađe devojke.

Hajdi se u nedavnom intervjuu našalila i na račun svog mladolikog izgleda.

"Pijem krv svo mladom suprugu (Tomu Kaulitcu), poput vampira. Zbog toga imam ovaj mladalački sjaj", našalila se slavna lepotica.

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Hajdi i 17 godina mlađi Tom, muzičar Tokio Hotela, venčali su se u Italiji u avgustu 2019., a verili se na Badnje veče 2018. godine. Manekenka je priznala da je ‘mnogo srećnija‘ otkako je s njim. "Po prvi put u životu, imam partnera s kojim mogu da razgovaram o svemu. Nekoga s kim delim sva zaduženja koja imam. Pre sam sve radila sama. Sada sam po prvi put iskusila kako je to zaista imati partnera", rekla je za Pipl.

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Trend biciklističkih šorceva je zahvatio i Srbiju, pa se tako osim na ulici, ovi modeli mogu primetiti i na našim poznatim damama.

Danijela Dimitrovska, bivša supruga Ognjena Amidžića je tako krenula u šetnju po Beogradu. Bivša manekenka je iskombinovala bordo biciklističke sa kratkim topom i svetlo plavom košuljom, a ceo stajling je začinila sa skupocenom tašnom brenda Guči.

Hejli Biber
foto: Profimedia

Mnogi imaju podeljena mišljenja kada je ovakva odeća u pitanju. Da li je tom komadu mestu samo u teretani ili trkačkoj stazi ili da li ipak u nekakavoj kombinaciji može da se ponese i u grad. Stvar je ukusa, kao i sve drugo, a vi sa nama možete da podelite svoje mišljenje u komentarima, voleli bismo da čujemo šta mislte.

Još jedna ljubiteljka ovog komada je i jedna od naših najpoznatijih influenserki, Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, koja je iskombinovala biciklističke sa krop topom i tako šetala Barselonom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs