TRENDOVI

ŽENE SU ODLEPILE ZA NAJVULGARNIJOM "GOLOM" HALJINOM: Pogled na nju tera na STID, a već je unapred rasprodata

Ko je dovoljno odvažan da nosi novu haljinu Žan Pol Gotjea? Gola haljina ne može da sakrije nedostatke jer je bukvalno providna

Trendovi
13:57h Autor:
Gola haljina novi trend u svetu, Foto: Profimedia

Trend gole haljine je nešto što je zaludelo trendseterke. U ovoj haljini Žan Pol Gotjea celo žensko telo se ocrtava na tkanini.

Ako želite da se pohvalite prijateljima na društvenim mrežama kako imate novu popularnu haljinu, moraćete da je cenzurišete jer ona otkriva bukvalno sve: od grudi do intimne regije.

Ova kreacija nije inovacija - svoj debi imala je još u kolekciji za proleće/leto davne 1984, kada se Gotje poigravao ženskom siluetom, želeći da proslavi senzualnost.

Pored haljine u ponudi su i bikini, bodi i top sa ovim odvažnim dezenom, koji jasno pokazuje golo žensko telo, ne skrivajući ni bradavice ni intimnu zonu. Slavne dame nisu se dvoumile oko toga treba li im ova haljina u ormanu; videli smo je na Beli Torn, Kajli Džener, Igi Azaleji, Marlo Hampton, Kjari Feranji....

Možda je ova gola haljina toliko popularna jer je pokrenula pitanje slobode žena: Zašto muškarci mogu da pokazuju svoje grudi, a ženama je to zabranjeno?

Izgleda da je ideja ove haljine bila da se što više priča o ženskom telu, kako bi se ono prihvatilo, te da se društvo oslobodi stereotipa da telo jedne žene mora biti pokriveno.

Gola haljina Žan Pol Gotjea je postala modni hit i zbog saznanja da je bukvalno ne možete naći u prodaji jer se svaki komad već unapred proda.

Da li biste se usudile i prošetale "obučene" u ovu haljinu?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...