SAZNAJTE VIŠE

VARALA SINA HRVATSKOG TAJKUNA, UVEK PADA NA SPORTISTE: Buran ljubavni život najpoznatije SRPSKE INFLUENSERKE! (FOTO)

Ljubavni život Zorane Jovanović danas je prava misterija, a u prošlosti je više puta bila povezivana sa brojnim moćnim muškarcima.

Vip priča
Autor:
VARALA SINA HRVATSKOG TAJKUNA, UVEK PADA NA SPORTISTE: Buran ljubavni život najpoznatije SRPSKE INFLUENSERKE! (FOTO)
Instagram/Zorannah, Foto: Instagram / Zorannah

Zorana Jovanović godinama svoj privatni i ljubavni život uspešno skriva od očiju javnosti. Tek tu i tamo pojavi se po neka informacija ili novo ime muškarca sa kojim bi je povezivali, a poslednji u nizu koji je pao na čari lepe influenserke bio je francuski fudbaler Entoni Nokart koji je i podelio njenu fotografiju u haljini sa dubokim dekolteom.

Pre toga se šuškalo o nepoznatom momku kog je grlila na jednoj zabavi, a kog su njene prijateljice, nehotice otkrile na storiju. Međutim, zvaničnih potvrda nije bilo, a Zorana je uvek u intervjuima isticala da o svom ljubavnom životu neće govoriti.

Te odluke se posebno drži nakon skandala 2019. godine kada je navodno uhvaćena u prevari. Naime, Zorannah je tada uplovila u vezu sa sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, Mateom, međutim, nova ljubav imala je neslavan kraj kada je njen dečko otkrio da je uporedo bila u vezi sa teniserom Damirom Džumhurom.

Tada su navodni bliski izvori influenserke potvrdili da je Zorana otpočela vezu sa Damirom i Mateom otpočela u isto vreme, a kako se njih dvojica ne poznaju, nije ni slutila da će ikada saznati da "sedi na dve stolice". Kako se tada pisalo, Zorana i Mateo najpre su bili prijatelji, a onda su se pojavile iskrice, međutim, u to vreme je uveliko bila u priči sa teniserom. Tokom prvih nedelja veze svaki slobodni trenutak provodila je sa Mateom, ali Damir nije odustajao.

"Shvatila je da njih dvojica nisu povezani i dogovorila se da ode na večeru sa teniserom", rekao je tada izvor za Kurir.

Objasnio je da je blogerka vrlo brzo otpočela vezu s obojicom. "Dan-dva nakon što se vratila iz Zagreba, izašla je s Damirom. Našli su se u restoranu i sate proveli zajedno. Tako su se i "spanđali".

"Zorana je objasnila Damiru da ima nekog i ne zna šta će biti s tim, ali njemu to nije smetalo. Budući da je bila uverena da se za njenu vezu ne može saznati, previše se opustila, što je Džumhur iskoristio i potrudio se da tajna veza ispliva i dođe do Matea", navodi izvor i otkriva kakav je haos nastao kada je Mateo saznao da ga Zorana vara čitavo vreme.

"Bliski prijatelj preneo mu je da ga devojka vara, što je pouzdano znao, a posle izvesnog vremena dobio je i prepisku i više nije imalo o čemu da se priča. Pozvao je Zorannah, brutalno je izvređao i stavio tačku na tu vezu", ispričao je izvor. Navodno joj nisu pomogle ni suze ni molbe, blokirao ju je na svim društvenim mrežama i ne želi da je vidi ni čuje ikad više u životu.

Inače, kada je reč o Zoraninim bišim momcima, jedina "javna" veza bila je sa fudbalerom Danijelom Milićevićem.

Oni su raskinuli posle više od dve godine zabavljanja, nakon čega je blogerka spakovala kofere vratile se u svoj stan u Beogradu, budući da su njih dvoje i živeli zajedno, najpre u Belgiji gde je on igrao za fudbalski klub Gent, a potom u Francuskoj gde je Danijel igrao za Metz.

Zorannah je tada otkrila da je u vezi bila veoma nesrećna, te da je često plakala, kao i da ju je bivši veoma razočarao. Zoranu Jovanović povezivali su i sa Baka Prasetom, zbog čega je navodno raskinula sa fudbalerom Bobanom Nikolovim.

Baka Prase, Zorannah
foto: Printscreen Youtube / BakaPrase

Problem je navodno bila njegova ljubomora, te joj je, upravo zbog jutjubera, često pravio scene.

Zoranino ime zapravo često su povezivali sa fudbalerima, te je prošlog leta postojala priča i da je u vezi sa Erminom Bičakčićem, s kojim je bila na Mikonosu, međutim priču su demantovali i istakli da su samo prijatelji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs