Top 5 blogerskih outfita prethodne nedelje

Ovog petka, započinjemo sa novom rubrikom u kojoj biramo top 5 blogerskih outfit kombinacija, za prethodnih 5 dana radne nedelje. Inspirišite se!
Moda
03:38h
Top 5 blogerskih outfita prethodne nedelje

One su industrija unutar industrije. Angažovanjem na svojim blogovima, čiji se broj mesečnih poseta meri u milionima, stvorile su od sebe modne ikone, čija se reč osluškuje i ceni. One su neke od najpoznatijih modnih blogerki današnjice koje nas inspirišu na svakodnevnom nivou, te biramo top 5 blogerskih outfit kombinacija za prethodnu nedelju.

Atlantic Pacific - Summer Roadtrip

Kraljica miksovanja printova, boja i materijala, Bler Edi (Blair Eadie), na samom početku prošle radne nedelje predložila je svoju verziju outfit kombinacije namenjene za putovanje tokom leta. Midi haljina, sa printom u duhu 60-ih, odlično se uklopila uz teksas jaknu, neophodnu za nepredvidive letnje pljuskove. Na sve se sjajno uklopio slameni šešir. Tu je i velika torba kao najpraktičniji način za spakovati sve neophodne sitnice, ali i udobne ravne sandale, da se osećamo što komotnije. Bler je poznata po količini nakita koji nosi, te ga ni u ovoj kombinaciji nije izostalo. Tu je i mašna u kosi, njen zaštitni znak. Zaključak je jasan: Bler ume. Nebitno da li predlaže kombinaciju za putovanje, ili onu u kojoj možemo direktno na gala prijem, ona jednostavno zna znanje. Stoga je i jedna od retkih dama sa svetske blog scene koje nas retko razočaraju, a skoro uvek oduševe.

The Blonde Salad - Back In Los Angeles

Kjara Feranji (Chiara Ferragni) je postala skoro pa iritantna svojim nerealanim načinom života, koji joj je, upravo, blog omogućio. Destinacije njenih putovanja menjaju se iz dana u dan, i taman kada ste se navikli da je u Sjedinjenim Državama, ona vas pozdravi sa Kaprija. U svakom slučaju, Kjara pored sve češćih pogrešaka, ume da nas i dalje obraduje outfitom u svom izvornom stilu. Za ovaj pregled, odabrali smo kombinaciju čipkane majice, teksas šorca i čikpastih Superga patika, koje je sama kreirala u saradnji sa pomenutim brendom. Kjara zna kako da nosi ležerne, hipi-boho kombinacije. Čini se da najviše pašu njenoj pojavi i njenom slobodnom duhu. Posebno volimo srcasti momenat na noktima, dok nismo preterano oduševljeni velikom količinom loše uklopljenog nakita. Ipak, opraštamo joj ovu, zanemarljivu grešku, i njen outfit ubrajamo u top 5 za ovu nedelju.

Gary Pepper Vintage - Humbug

Nikol Verne (Nicole Warne), Australijanka koja stoji iza bloga Gary Pepper Vintage, može se pohvaliti besprekornim stilom, i fotografijama koje mogu da pariraju editorijalima eminentih svetskih modnih magazina. Svaki novi post je užitak za sebe, a onaj koji nam je posebno privukao pažnju ove nedelje jeste kombinacija širokih belih pantalona i kratkog prugičastog topa. Na sve to smaragdne salonke došle su kao tačka na i. To što je outfit suptilno uklopljen uz ambijent i kišobran koji je štiti od pariske kiše, samo poboljšava doživljaj. Ovo je jedan od onih blogova u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled, a na svaki sledeći nanovo očarati.

This Time Tommorow - Doubled Up

Kristal (Krystal) koja vodi blog This Time Tommorow, inače modni urednik u kompaniji Google, ne insistira na svakodnevnom izbacivanju postova, i jurnjavi skupih sponzora. No, to ni nikako ne znači da njen stil nije vredan pažnje, a njeni outfiti ulaska u naš top 5. Ove nedelje obradovala nas je svojom verzijom Rijaninog denim na denim izgleda, u kojem je uparila teksas suknju sa teksas košuljom a na sve dodala kačket i suptilne sandale. Da, ovo jeste outfit inspirisan tuđim, ali Kristal ga je, ipak, učinila svojim. I to je ono što se na koncu ceni. Posebna prednost ovog bloga, jeste često ''recikliranje'' odnosno ponavljanje komada, što je poseban vid inspiracije, koji pokazuje na koliko se način jedan komad može kombinovati.

Fashionvibe - Total White

Zina sa bloga Fahionvibe, zna da je ''total white'' jedan od glavnh trenodva ove sezona, što svedoči i naš tekst njemu posvećen. Uz široke pantalone, vrlo slične onima koje nosi i Nikol sa Gary Pepper Vintage, belu bluzu zanimljivog kroja, malu crnu torbu i velike naočare, Zina izglada sofisticirano, elegantno, trendi i mladalački. I da, sve to u istom trnutku. Belina je obavezna za predstojeće leto, te ako niste sigurni kako da je poneste, verujemo da će vas naš predlog inspirisati. U svakom slučaju, Zina je devojka koja zna kako da svojim čitaocima pruži dozu inspiracije, te i ako niste za totalno beli izgled, imaćate priliku da se inspirišete na račun nekog drugog.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs