pRVA DAMA STILA

Melanija Tramp opasnija nego ikad: Utegnuta u kožu od glave do pete, prošetala sa pilotima! (FOTO)

Prva dama Amerike ne može proći nezapaženo, ali ovaj put je definitivno tema broj jedan mnogih modnih časopisa

Moda
22:31h Autor:
Melanija Tramp opasnija nego ikad: Utegnuta u kožu od glave do pete, prošetala sa pilotima! (FOTO)
Foto: Profimedia

Melanija Tramp poslednjih dana ima pune ruke posla. Nakon što je darovala decu bojankama i slatkišima na poziv američkih marinaca, prva dama je posetila nosač aviona USS George H.W. Bush u Hamptonu i iznenadila američke vojne pilote, a njen stajling ni ovaj put nije uspeo proći nezapaženo.

Melanija Tramp ušla je u istoriju kao prva američka dama koja je letela vojnim avionom V-22 Osprey te sletela na nosač aviona. U dogovoru s kapetanom Krisom Hilom prva dama iznenadila je američke vojne pilote i zahvalila im se na služenju državi, a umesto vrtoglavih štikli i ženstvenih haljina u kojima je najčešće viđamo prilikom službenih događanja, Melanija je ovog puta sve iznenadila nesvakidašnjom modnom kombinacijom, netipičnom za jednu prvu damu.

Melanija Tramp promenila lični opis: Prva dama postala plavuša! (FOTO)

foto: Profimedia

Ako je lepa Slovenka u nečemu nepogrešiva, onda je to usklađivanje autfita sa prilikom. 48-godišnja prva dama možda nije nosila maskirnu jaknu poput vojnika, ali se zato pobrinula da ne odskače previše od svojih domaćina te se obukla prikladno, a njen stajling je pravo osveženje, kao i njena nova boja kose. Lepa prva dama pojačala je plave pramenove i vrlo suptilno postala plavuša.

Melanija je za ovu priliku obukla kraći crni kaput s dvostrukim kopčanjem iz aktualne kolecije Dereka Lama u kombinaciji s efektnim kožnim pantalonama uskog kroja s potpisom brenda J Brand, a celokupan stajling začinila je crnim aviatorskim naočarama, kožnim rukavicama i kapom te crnim kombat čizmama koje su uverljivo jedne od najtraženijih komada ove zime.

Humana Melanija Tramp: Prva dama oduševila mališane u najtraženijim čizmama sezone! (FOTO)

foto: Profimedia

Ovo nije prvi put da Melaniju vidimo u kombat čizmama, ali ni u kožnim pantalonama, ali svakako je prvi put da ova dva trendi komada vidimo zajedno u kombinaciji.

Melanija Tramp ismejana zbog garderobe: Liči na ćurku! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs