Prati trendove

Humana Melanija Tramp: Prva dama oduševila mališane u najtraženijim čizmama sezone! (FOTO)

Prva dama je obradovala mališane poklon paketima i pridružila im se u crtanju

Moda
Autor:
Humana Melanija Tramp: Prva dama oduševila mališane u najtraženijim čizmama sezone! (FOTO)
Foto: Profimedia

Melanija Tramp je pokazala veliko srce, posetivši u ovo praznično vreme vojnu bazu u Vašingtonu na poziv američkih marinaca koji svake godine u susret Božiću organizuju akciju Tojs for Tots u sklopu koje skupljaju igračke za decu.

Prva dama je obradovala mališane poklon paketima i pridružila im se u crtanju, a iako je u više navrata istakla kako joj je draže kada se mediji bave njenim službenim dužnostima, umesto onim što je obukla, u centru pažnje ponovo je bio njen stajling.

U Vašingtonu zasijala božićna jelka: Melanija Tramp pustila suzu pred svima! (FOTO)

foto: Profimedia

Dok se predsednik Donald Tramp bavi političkim pitanjima u državi, prva dama Melanija Tramp bavi se humanitarnim radom, bira božićnu dekoracije za Belu kuću i organizuje zabave. U utorak je posetila vojnu bazu u Vašingtonu gde je na poziv američkih marinaca održala kratak govor i baš poput Deda Mraza decu obradovala poklonima.

48-godišnja Slovenka odlučila se za nešto ležerniji stajling, ali istovremeno vrlo moderan, a nije mogla da se odrekne ni visokih potpetica koje nosi u većini slučajeva. Pripijene tamnoplave farmerice Melanija je uskladila sa kariranom jaknicom u kombinaciji crvene i plave, reč je o jakni nemačkog dizajnera Tomasa Majera.

Da nije malo preterala: Melanija Tramp predstavila božićnu dekoraciju Bele kuće! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Ovo je ujedno i prvi put da je američka prva dama odabrala kreaciju spomenutog dizajnera, a celokupan stajling začinila je još jednim trendi komadom koji je poslednjih meseci preplavio prodavnice i postao predmet žudnje trendseterka širom sveta - zgužvane čizme.

Zgužvane ili naborane čizme ove zime su najpoželjniji komad koji će preplaviti ulice, barem ako je suditi prema ponudi u radnjama, a prva dama je pokazala u više navrata kako itekako prati trendove.

Jednostavno, a elegantno: Melanija prošetala u ležernoj kombinaciji i hit čizmama! (FOTO)

foto: Profimedia

Melanija se pridružila deci u crtanju i bojenju i podelila im božićne poklone - bojanke i slatkiše, nakon čega je održala i kratki govor, zahvalivši se marincima ne akciji i doniravši im u ime Bele kuće 100 knjiga.

"Veselim se ovom okupljanju još otkako se završilo prošlogodišnje druženje. Kao majka smatram da su deca najdragocjeniji dar. Ona nam pružaju toliko životne radosti", rekla je Melanija u svom obraćanju.

Ona zna kako da iskombinuje sve trendove: Melanija Tramp u savršenoj zimskoj poslovnoj kombinaciji! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs